Barcelona short 2017/18 (Hazai)

Barcelona short 2017/18 (Hazai)

Új termék

Barcelona short 2017/18 (Hazai)

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így viselőjének a belső háló segítségével tökéletes szellőzését biztosít intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

10 990 Ft‎

Tervezd újra Barcelona kollekciódat, és vásárold meg a klub első számú hazai shortját mely ebben a szezonban kék színű.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,kényelmes viselet utcára, sportolásra egyaránt.Anyagából fakadóan és a belső háló segítségével a hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.A Barcelona hivatalos hazai shortja, amelyben minden játékos pályára lép az otthoni találkozón. A csapat színeit képviselő, címerrel ellátott alsó megfelelő választás lehet otthoni viseletre, iskolai tornaórára vagy akár fociedzésre is..A szurkolók körében elterjedt ez a ruhadarab, ugyanis a katalán fanatikusok a közös meccsnézések alkalmával is hordják.

A mez főbb jellemzői:

-Barcelona hazai short 2017-18-as széria
-Hímzett sárga Nike logó
-Varrott klub címer
-Belül hálós kialakítás
-Deréknál zsinór segítségével, könnyen állítható a megfelelő méretre

Bár a Barcelona 2016-2017 szezonban elvesztette első helyét a bajnokságban és a Bajnokok ligájában sem sikerült a továbbjutás a Juventusal szemben, mégis emlékezetes marad minden Barcelona szurkolók számára, hiszen a Psg elleni fordítás és a továbbjutás egészen elképesztően emlékezetesre sikeredett..A katalánokhoz új szponzor érkezett a Japán Rakuten személyében,mely elképesztő összeget 4-év alatt 220.000.000-Eurót fizet ki a Barcelonának mint mezszponzor.A cég elsődleges célja betörni az Európai piacokra, illetve a Barcelonát mint brandet kihasználva a távol keleti piacok meghódítása is.Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Barcelona 2016/17 hazai short mely kitűnő ajándék lehet minden Barca szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a katalánokat !

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában