Árcsökkenés
Ac Milan Szabadidőruha  2019/20 (Fekete)

Ac Milan Szabadidőruha 2019/20 (Fekete)

Új termék

Ac Milan Szabadidőruha  2019/20 (Fekete)

Anyaga:

  A 100% polyester biztosítja a szabad hő- és páratartalom áramlását,ezáltal szellőzése tökéletes. Könnyű anyagának köszönhetően elősegíti a hőáramlást,ezzel tovább javítva a termék  kényelmét sportolás esetén.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

32 990 Ft‎

35 990 Ft‎ Áfával

-3 000 Ft‎

Most megmutathatod mindenki számára, hogy igazi Ac Milan szurkoló Vagy! Csak annyit kell tenned hogy megvásárolod ezt a hivatalos, eredeti Puma márkajelzéssel, és Ac Milan klublogóval ellátott fekete szabadidőruhát, amely pulóvert és nadrágot is tartalmaz egyben. Ezáltal úgy érezheted ,hogy Te magad is ezen olasz topcsapat tagjává váltál ugyanis ezt a gárda tagjai is előszeretettel viselik edzéseken, sajtótájékozatókon, illetve egyszerűen a hétköznapokban az utcán. Anyagának köszönhetően rendkívül kellemes viseletet biztosít Számodra a hidegebb napokon is, hőtartó funkciójának köszönhetően, továbbá kifejezi a csapat iránti Kötődésed és Szereteted, úgyhogy ez a ruhadarab egy elmaradhatatlan kiegészítőjét alkotja egy igazán fanatikus szurkoló készletének.Lepd meg Magad ezzel a nagyszerű termékkel, vagy vásárold meg barátod/barátnőd számára születésnapokon vagy névnapokon. Ne várakozz sokat, nehogy lemaradj erről a nagyszerű darabról!

A termék főbb jellemzői:

-Ac Milan két részes szabadidőruha fekete színben,

-Hivatalos,2019-20-as eredeti Puma termék

-A felső rész végig cipzáros,oldalán két kisebb zseb

-Oldalt az alsón-két zseb,mely szintén cipzárral zárható

-A nadrág vége cipzárral "nyitható és zárható" a könnyebb le és felvétel érdekében

-Vasalt Puma logó

-Varrott klub címer

A szabadidőegyüttest úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. DRYCELL technológiával gyártott termék mely a jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A csapat az elmúlt években nem szerepel hírnevéhez méltóan, de a most véget érő átigazolási szezon után minden szurkoló tudja,hogy Olaszország második klubja előbb-utóbb ismét régi fényében fog ragyogni.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Ne késlekedj, rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan Szabadidő 2016/17

Ac Milan Szabadidő 2016/17

Ac. Milan 2016-17-es szabadidő együttes

Anyaga: 100%-Polyester,mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását,így szellőzése tökéletes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában