Ac Milan szabadidőruha 2020/21 (Bordó-fekete)

Ac Milan szabadidőruha 2020/21 (Bordó-fekete)

Új termék

Ac Milan szabadidőruha 2020/21 (Bordó-fekete)

Anyaga:

 A tökéletes hő- és páratartalom áramlását,a 100% polyester garantálja, így szellőzése kifogástalan. A kedvezőbb hőáramlás elősegítése érdekében, könnyű anyagból készült, ezzel javítva a tökéletes kényelmet viselőjének sportolás közben.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

38 990 Ft‎

Talán minden fanatikus fociszurkoló álma, hogy egyszer kedvenc alakulatában játszhasson. Igaz ez nem mindenkinek sikerül, viszont közelebb kerülni a gárdához lehet. Ha a kedvenc csapatod az Ac Milan együttese, és szeretnéd elképzelni, hogy te is Zlatan Ibrahimovic csapattársa vagy, akkor szeretnénk a figyelmedbe ajánlani a hivatalos, bordó – fekete, puma és klub logóval ellátott, zipzáros melegítőt. Ebben a szabadidő ruhában utaznak a mérkőzésre a futballisták is, valamint tartanak benne sajtótájékoztatókat, illetve ebben lépnek ki a stadion gyepére is. A szett elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Anyagának köszönhetően jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb őszi és tavaszi napokon is bátran felvehetjük, ha a kerti munkát szeretnénk elvégezni, vagy kocogni mennénk el, esetleg csak pihennénk egy nagyot. Remek meglepetés lehet ez ismerőseinknek és barátainknak születésnapjukon vagy névnapjukon. Ugyan a milan a tavalyi idényben nem szerzett jogot arra, hogy ez Európa Liga selejtezőjében indulhasson, a szurkolók bíznak abban, hogy a következő szezonban sikerülhet egyenesen a főtáblára bejutni.

A termék főbb jellemzői:

-Ac Milan két részes szabadidőruha bordó-fekete- színben,

-Hivatalos 2020-21-es eredeti Puma termék

-A felső rész végig cipzáros,oldalán két kisebb zseb

-Oldalt az alsón-két zseb,mely szintén cipzárral zárható

-A nadrág vége cipzárral "nyitható és zárható" a könnyebb le és felvétel érdekében

-Vasalt Puma logó

-Varrott klub címer

A szabadidőegyüttest úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. DRYCELL technológiával gyártott termék mely a jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. A csapat az elmúlt években nem szerepel hírnevéhez méltóan, de a most véget érő átigazolási szezon után minden szurkoló tudja,hogy Olaszország második klubja előbb-utóbb ismét régi fényében fog ragyogni.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Ne késlekedj, rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac. Milan bevonuló pulóver 2019/20 (Fekete-piros)

Ac. Milan bevonuló pulóver 2019/20 (Fekete-piros)

Ac Milan bevonuló pulóver 2019/20 (Fekete-piros)

Anyaga:

100%-polyester. A pulóver szellőzése kifogástalan,mivel DRYcell technológiával gyártott, így kényelmes viseletet biztosít a mindennapokban. Anyagából hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik aminek köszönhetően a pulóver szárazon tart.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában