Ac Milan pulóver zipzáros kapucnis 2021/22 (Fekete)

Ac Milan kapucnis pulóver 2022/23 (Fekete)

Új termék

Ac Milan kapucnis pulóver 2022/23 (Fekete)

Anyaga:

DRYcell technológiával gyártott  81%-pamut 19%-polyester. A pulóver kevert anyagának köszönhetően az egyik legmelegebb viselet a téli hónapokra. Hőtartása kifogástalan és kényelmes viselet utcára a kabát alá.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

23 990 Ft‎

Nem árt időben felkészülni az őszre, hiszen már a nyakunkon kopogtat. Ugyan az elkövetkezendő pár napban a napsütésé a főszerep, hamarosan beköszönt az esős és szeles időszak, ahol jól fel kell öltözni ahhoz, hogy ne fázzunk meg. Ehhez hozzásegíthet kedvenc alakulatunk széles ruhaválasztéka is, így, ha az AC Milan alakulatának vagy a legnagyobb magyarországi rajongója és szeretnél egy olyan felsőt, amelybe maguk a labdarúgók, köztük Zlatan Ibrahimovic, Fikayo Tomori, vagy éppen Olivier Giroud is belebújnak egy – egy utazás vagy sajtótájékoztató alkalmával, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, puma logóval és klub emblémával ellátott, kapucnis pulóvert. Anyagának köszönhetően jó hőtartó képességgel bír, így a hűvösebb időjárás alkalmával is tökéletes lehet. Egy farmerral felvéve pedig fiatalos és sportos megjelenést biztosít. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon!

A termék főbb jellemzői:

- Ac Milan fekete kapucnis, pulóver

- Hivatalos 2022-23-as eredeti termék

- A felső kapucnis

- Klub címer és Puma logó

A pulóvert úgy tervezték,hogy ellenálljon a leghidegebb időszaknak is ,ezért a szurkolók körében igen népszerű a termék. A csapat az elmúlt években nem szerepel hírnevéhez méltóan, de minden szurkoló tudja, hogy Olaszország második legeredményesebb klubja előbb-utóbb ismét régi fényében fog ragyogni.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Ne késlekedj! Rendeld meg most és hamarosan a Tiéd lehet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában