Árcsökkenés
Ac Milan póló 2021/22 (fekete)

Ac Milan póló 2021/22 (fekete)

Új termék

Ac Milan póló 2021/22 

Anyaga: 

100% polyester  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

13 990 Ft‎

14 990 Ft‎ Áfával

-1 000 Ft‎

Remekül kezdte a szezont az Ac Milan együttese, ugyanis 11 mérkőzésből 10-et megnyertek és egyelőre veretlenül állnak a listavezető Napoli mögött pontazonossággal a második helyen. A Bajnokok Ligájában azonban két fordulóval a csoportkör befejezése előtt mindössze egy szerzett ponttal állnak a csoport utolsó helyén, ami miatt a szurkolók csalódottak lehetnek. Esélye azonban van a továbbjutásra, hiszen egyre jobb formában futballozik a gárda. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a játékosok is viselnek a mérkőzések előtti utazások alkalmával, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, narancssárga színű, puma logóval és ACM felirattal ellátott pólót. Ez remek kiegészítője lehet a meccsnézéseknek, de feldobhatod vele a szürke őszi hétköznapokat is. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és szurkoljatok egyen felsőben a csapat sikereiért. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

-Ac Milan kerek nyakú ppóló

-Hivatalos 2021-22-es eredeti Puma termék

-100%-polyester

-Nyomott Puma logó

-Nyomott klub címer

 Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Ne késlekedj, rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Ac Milan félgalléros póló 2021/22 (fehér)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában