Arsenal mérkőzés előtti bemelegítő póló

Arsenal galléros póló 2019-20

Új termék

Arsenal póló 2020/21

Anyag: 58-%-pamut 42-%-polyester

Az Adidas különleges eljárással építí bele a termék anyagába a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiáját, ezzel eltávolítva az izzadságot, és megteremtve a száraz, kényelmes viseletet minden körülmények között.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

15 990 Ft‎

Az újonnan érkezett vezetőedző, Mikel Arteta segítségével sem sikerült az Arsenal-nak átütő sikereket elérnie a 2019/20-as Premier League szezonban. A csapat által nyújtott teljesítmény nem volt elegendő sem a Bajnokok Ligája, sem az Európa Liga induláshoz, így az alakulatnak komoly változtatásokat kell végrehajtania annak érdekében, hogy visszaszerezzék maguknak azt a hírnevet, amelyet az ágyúsok már évekkel ezelőtt kivívtak maguknak. Bár a csapat rendkívül nehéz időszakon megy most keresztül, a fanoknak ilyenkor kell megmutatniuk, hogy mennyire elhivatottan szurkolnak kedvelt alakulatuknak. Amennyiben magadra ismertél, akkor van számodra egy elengedhetetlen ajánlatunk! Vásárold meg most az Adidas márkajelű, Arsenal klub logós, pamelyet a gárda tagjai is, mint például: Pierre-Emerick Aubameyang, Nicolas Pépé vagy éppen Dani Ceballos is hordani fognak meccsek előtti és után különböző média megjelenéskor. Szerezd meg most termékünket és viseld büszkén a mindennapokban!

A termék főbb jellemzői:

- 2019/201-es modell

- anyaga: 100% pamut

- eredeti Adidas termék

- fehér színben

- Hímzett Adidas lógó

- Arsenal címerrel díszített

A termék a 2020/21-es Adidas kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a londoniakat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball sapka (Adidas)

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek. Hátul csattal egyszerűen méretünkre szabható.

Mérete:Hátul állítható felnőtt méret

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában