Athletic Bilbao 2022/23 mez (hazai)

Athletic Bilbao mez 2022/23 (hazai)

Új termék

Athletic Bilbao 2022-23 hazai mez

Anyaga:

100%-polyester, mely hő és verejték elvezető szövetekből készült,

így szellőzése tökéletes kényemet biztosít viselőjének.

Kiváló minőség, eredeti New Balance termék  

Szállítási idő: 6-8 munkanap

New Balance

32 990 Ft‎

Tavaly kisebb meglepetést okozott az Atletic Bilbao együttese, ugyanis nem sokkal maradt le a Konferencia Liga indulást jelentő hetedik helyezésről. A csapat szurkolói nagyon várják már, hogy elkezdődjön a 2022 – 2023-as idény, hiszen szeretnék, ha kedvenceik újra trófeát emelhetnének a magasba, valamint az európai porondon is színre léphetnének. A csapat képességei adottak ehhez a sikerhez, ugyanis olyan labdarúgók alkotják a támadósort, mint Inaki Williams, valamint Iker Muniain. Ha te is nekik szurkolsz, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros – fehér színekben tündöklő, New Balance logóval és klub címerrel ellátott hazai mezt. Rendkívül strapabíró, anyagának és ergonomikus kialakításának köszönhetően jó vízelvezető képességgel bír, így a nyári nagy melegben nem izzadunk bele olyan könnyedén, valamint a téli hidegben sem fázunk meg olyan könnyen. Siess, rendeld meg még ma és buzdítsd ebben kedvenceidet!

A mez főbb jellemzői:

- Atletic Bilbao hazai 2022-23-as mez

- Varrott klubcímer

- Hímzett NB logo

- Elején nyomott szponzor logó

- Kényelmes viselet

A mez tökéletes kiegészítője a közös meccsnézésnek és focis összejöveteleknek. Nem hiányozhat egyetlen Atletic Bilbao szurkoló ruhatárából sem. Ez a gyönyörű termék kiváló lehet minden Bilbao szurkoló részére.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Athletic Bilbao Mez 2013/14  (Vendég)

Athletic Bilbao Mez 2013/14 (Vendég)

Athletic Bilbao 2014-15 idegenbeli mez

Anyaga:

DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes kényemet biztosít viselőjének

Kiváló minőség,eredeti Nike termék