Bayern München Hátizsák 2019/20 (Adidas)

Bayern München Hátizsák 2019/20 (Adidas)

BAY/HAT-01

Új termék

Bayern München Hátizsák 2019/20

Anyaga: Polyester

Vállpántjai állíthatóak , párnázottak ,így kényelmes viseletet biztosítanak és kímélik a gerincet

Mérete: 42 x 32 x 16-cm

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

14 990 Ft‎

Itt az utazási főszezon, elengedhetetlen egy praktikus hátizsák. Figyelmedbe ajánljuk a Manchester United együttesének hivatalos, kék színű, klub logóval és a klasszikus három adidas csíkkal ellátott hátizsákját.
Kialakítása miatt tökéletesen elfér benne minden edzőfelszerelés, állítható pántjainak köszönhetően pedig remekül oszlatja el a terhelést a vállakon. 
Válaszd a német együttes hivatalos, klub logóval ellátott, piros hátizsákot. Méretei miatt tökéletes elfér benne minden amire szükséges egy edzésre de  kirándulásokra is praktikus viselet.! Lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat születésnapjukon vagy akár a névnapjukon! 
Bayern München hátizsák eredeti Adidas minőségben mely praktikus viselet hétköznapi viseletre, hiszen kényelmes ergonomikus kialakításának köszönhetően  súly eloszlik és kíméli a gerincoszlopot. Elöl, kicsi cipzáras rekesz  található az üdítőitalok,szendvicsek tárolására vagy éppen egy táblagépnek is kiváló tároló része lehet.

A termék főbb jellemzői:

-Anyaga :100-% polyester

-Mérete: 44-cm x 32-cm x 16

-Könnyen tisztítható , minőségi eredeti Adidas termék

-A hátizsákon a Bayern München logója a négy csillag és az Adidas felirat található

-Oldalt üditő vagy kulacs tartó 


Az FC Bayern München együttese a 2018/19-es idény során sorozatban hetedik alkalommal hódította el a német bajnoki trófeát, az utolsó mérkőzésen pedig néhány játékosától is elköszönt. A csapat szurkolói nem annyira csalódottak, bár joggal várják az erősítést a nyár folyamán, ugyanis szeretnék, ha kedvenceik harcban lennének a Bajnokok Ligája győzelemre a következő idényben. Ha te is a bajor alakulatnak szurkolsz, és szeretnél időben felkészülni az iskolára, vagy csak szeretnél egy olyan hátizsákot, amelyben elmehetsz kirándulni, vagy elviheted kellékeidet a munkába, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétkék, három klasszikus adidas csíkkal és klub logóval ellátott táskáját.A kék alapszínű hátizsák a szurkolók egyik kedvenc terméke, hiszen nap mint nap használod és láthatod a táska közepén a bajorok logóját.Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Bayern szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a bőrnadrágosokat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Bayern München Hátizsák 2021/22

Bayern München Hátizsák 2021/22

Bayern München Hátizsák 2021/22

Anyaga: Polyester

Vállpántjai állíthatóak , párnázottak ,így kényelmes viseletet biztosítanak és kímélik a gerincet

Mérete: 46-cm x 29-cm 

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában