Árcsökkenés
Borussia Dortmund  Szabadidőruha 2016/17

Borussia Dortmund Szabadidőruha 2017/18

Új termék

Borussia Dortmund 2017/18 Szabadidőruha

Anyaga:

100%-Polyester mely hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít erőteljes igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

28 990 Ft‎

34 990 Ft‎ Áfával

-6 000 Ft‎

Az Borussia Dortmund évről – évre egyre színvonalasabbnál – színvonalasabb termékekkel kedveskedik szurkolói számára. Ilyen a játékosok által visel melegítő is, amelyben Pierre-Emerick Aubameyang és társai utaznak egy – egy találkozóra. A sárga - fekete, puma, csapat címerrel ellátott szabadidő szinte bármire alkalmas lehet. Kiváló otthoni viseletre, de akár sportolásra is tökéletes. Anyagának köszönhetően jól szigetel, így a hidegebb tavaszi vagy téli hónapokban sem fázunk meg benne odakint.
 

A termék főbb jellemzői:

 - 2017/18-as szabadidőruha, sárga -fekete színben

 - Anyaga: polyester

 - Eredeti Puma termék

 - Kiváló minőségű,kényelmes viselet

 - Két részes: felső + nadrág

 - A felső rész:sárga-fekete színű, cipzáros zsebbel

 - Dortmund címer és Puma logóval díszített

Rajongsz a fociért és a kedvenc csapatod a Borussia Dortmund?Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.Ez a modell 2017-18-as idény Puma kollekciójának eleme,a labdarúgók rendszeresen használják edzésre,de sokszor fogjuk viszontlátni a mérkőzéseken előtt, utazásoknál,sajtótájékoztatón és különböző média eseményeken.

A keretben voltak jelentős változások hiszen távozott a sikeredző Jürgen Klopp és a helyére érkező Thomas Tuchel-nek új csapatot kellett építenie. Az érkezők oldalán megtaláljuk a visszavásárolt Mario Götze-t vagy épp André Schürrle-t de a legnagyobb erősítés az Aubameyang megtartása volt.Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Dortmund szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.

 

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Borussia Dortmund Baseball Sapka (2019/20)

Borussia Dortmund Baseball Sapka (2019/20)

Borussia Dortmund 2019/20-as Baseball sapka

Anyaga:100%-pamut- Hátul állítható a tetszőleges méretre

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék, Dortmund klub logóval ellátva

Hasonló termékek ebben a kategóriában