Internazionale Edző póló 2019/20 (kék-fekete)

Internazionale póló 2019/20 (kék-fekete)

Új termék

Internazionale póló 2019/20

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 70-%-30%-polyester. Hő és verejtékelvezető szövetének köszönhetően kényelmes, komfort érzetet teremt. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően, a keletkező izzadság könnyen távozik a szabadba. 

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Nike

15 990 Ft‎

Ha te is az internazionale együttesének szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyeket maguk a labdarúgók, köztük Ivan Perisic, Lautaro Martinez, Milan Skriniar, Keita Baldé, Matteo Politano vagy éppen Cédric Soares viselnek, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, kék, fekete mintás, nike és klub logóval ellátott edző pólót. Ebben te is a csapat tagjának tekintheted magad. Mutasd meg mindenkinek, hogy melyik alakulat fanatikus rajongója vagy. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem, ugyanis kültéri és beltéri edzésekre is kiváló lehet. Kialakításának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, így a nyári kánikulában is kellemes viseletet biztosít, hiszen nem izzadunk bele olyan könnyen. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon ezzel a felsővel. Siess, rendeld meg még ma, mutasd meg mindenkinek, hogy melyik olasz gárdának is szurkolsz valójában!

A termék főbb jellemzői:

-Inter fekete póló 2019/20 
-Hivatalos 2019-20-as Nike termék
-Fekete és kék szín kombinációja
-Hímzett Nike logó és klubcímer



A termék a 2019-20-as Nike kollekció egyik fontos eleme, rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban és a közösségi médiákban egyaránt. A felsőt úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Nike Sál

Internazionale Nike Sál

Internazionale 2014-15-Sál

Anyaga:Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában