Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Új termék

Juventus 2015-16-vendég mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

21 990 Ft‎

Új márkában a Juventus.A csapat szakítva a Nike-al,az új idényben Adidas által gyártott kollekcióban fog szerepelni.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.
A játékosok mint Paul Pogba, Claudio Marchisio és Giorgio Chiellini ebben a mezben fog pályára lépni az idegenbeli mérkőzéseken.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.

 

A termék főbb jellemzői:


-Juventus mez vendég szinekben
-Hivatalos,2015-16-os eredeti Adidas termék
-Pink színárnyalat
-Varrott Adidas logó
-Hímzett klub címer
-Klaszikus három Adidas csík

 

A csapat az elmúlt idényben megvédte bajnoki címét és bejutott a legrangosabb kupa a Bajnokok ligája döntőjébe.Bár ott gratulálni kellett a végső győztes Barcelonának,a zebráknak idén sem lehet más céljuk mint a serleg elhódítása.
Ez a termék kitünő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus sportszár 2015/16 (Hazai)

Juventus sportszár 2015/16 (Hazai)

Juventus 2015-16-hazai sportszár

Anyaga: Climacool technológiával készült 91% poliamid, 6% viszkóz, 3% Elasztán amely biztosítja az optimális kényelemet és a lábnak a kellemes szellőzését.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában