Árcsökkenés
Juventus törölköző (Strand)

Juventus törölköző (Strand)

RSS/JUV/19-11

Új termék

Juventus Strand törölköző

Anyaga: 100% pamut, kiváló nedvszívó képességgel

Mérete: 170 x 90-cm

Kiváló minőségű, eredeti termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

11 990 Ft‎

12 990 Ft‎ Áfával

-1 000 Ft‎

Juventus  törölköző fekete alapszínben és fehér színben, melyről rád köszön a klub új címere.Kiváló minőségű 100% pamutból készült eredeti termék, melyet ha magadra terítesz,egy pillanat alatt száraznak érzed bőröd, így akár strandra vagy otthoni használatra tökéletes minőség.Vidd a víz mellé is kedvenc csapatod ereklyéit és mutasd meg mindenkinek melyik csapat szurkolója vagy.


További jellemző a termékről :

-Kiváló minőségű, eredeti termék

-Anyaga:100%-Pamut

-Mérete: 90 x 170-cm-strand méret

-A törölköző közepén új Juventus címer

Remek ajándék lehet ez születésnapra vagy névnapra, de karácsonykor is hatalmas meglepetést okozhatunk vele párunknak,barátainknak vagy ismerőseinknek. Nehéz a választás? Nézz körül nálunk,ajándékötletek focirajongóknak széles választékban, áruházunkban, szinte mindent megtalálsz. Siess, rendeld meg még ma! Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére,hiszen nagyszerű termék és bárkinek megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrákat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus galléros póló 2021/22 (fehér)

Juventus galléros póló 2021/22 (fehér)

Juventus galléros poló 2021/22 (fehér)

Anyaga: 58%-pamut 42 % polyester Aeready technológiával gyártott termék, mely a beépített panelek segítségével könnyedén vezeti el a keletkezett hőt és verejtékcseppeket, így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít intenzív sportolás esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában