Liverpool sportszár 2018/19 (Hazai)

Liverpool sportszár 2018/19 (Hazai)

Új termék

Liverpool hazai sportszár 2018/19-es 

Anyaga:

NB Dry  technológiával készült 100%-polyester, mely 97% nylon, 3% elasztán mely biztosítja az optimális kényelemet és a lábnak a kellemes szellőzését intenzív igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

New Balance

6 990 Ft‎

Ha még nem teljes a felszerelésed a Liverpool együtteséből, de már van egy mezed és egy shortod, akkor figyelmedbe ajánljuk a kitűnő anyagból készült, piros, New Balance sportszárat. Mutasd meg az edzéseken, hogy te vagy a legnagyobb drukkere az angol csapatnak! Vásárold meg még ma a Mohamed Salah, Sadio Mané, Roberto Firmino, Dejan Lovren vagy éppen Andrew Robertson által is hordott zoknit. Tökéletes lehet kültéri és beltéri sportolásra egyarántLiverpool 2018/19-es hazai sportszár piros színben, mely kiválóan alkalmazkodik a csapat hazai mezszériájához. A sportszár poliamid és elasztán keverékéből áll, hogy minden körülmények között kényelmes, sportszárat biztosítson kiemelkedő igénybevétel esetén is. Talp résznél az anyag pamut, ott részletes párnázás található, a leginkább veszélyeztetett területek védelme érdekében.


A termék főbb jellemzői:


-Liverpool 2018/19-es hazai sportszár piros színben

-Hivatalos eredeti New Balance termék

-Talp résznél csúszásgátló

-Boka részen anyagában szőtt  LFC felirat,hátul vádli résznél New Balance logó

-Modern technológia, kényelmes viselet


A sportszárat tervezése során a stratégiai fontos és elsősorban sérülét szenvedő részeknél különleges párnázattal terveztek a láb védelme érdekében. A játékosok ebben a sportszárban fognak pályára lépni hazai mérkőzéseken az Anfielden.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Liverpool sportszárban szeretnél focizni .

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool mez 2011/12 (vendég)

Liverpool mez 2011/12 (vendég)

Liverpool eredeti 2011-2012-es idegenbeli mez

Anyaga:100/-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában