Liverpool mez 2018/19 (Hazai)

Liverpool Salah mez 2018/19 (Hazai)

Új termék

Liverpool hazai Salah mez 2018/19-

Anyaga:

100%-polyester,mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. A keletkező izzadság könnyen távozik ezáltal a hőérzet egyenletes marad.

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

New Balance

28 990 Ft‎

Liverpool 2018/19-es hazai mez mely minden Liverpool drukker első számú terméke.Tavaly Mohamed Salah egyértelműen a legjobb játékosa volt a Premier Leaguéban szereplő Liverpool együttesének, ugyanis a Bajnokok Ligája döntőjéig vezette a csapatot, ahol azonban a Real Madrid együttese ellen alul maradtak. Ha azonban te is az angol gárdának szurkolsz, és szeretnéd elképzelni, hogy az Anfield Roadon lépsz pályára, akkor ebben a mezben azt könnyedén megteheted. Szurkold végig ebben kedvenceid mérkőzéseit! Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de ebben büszkén képviselheted csapatod színeit. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár a névnapjukon.A Liverpool együttese az idei szezonban rendkívül jól teljesített a Bajnokok Ligájában, ugyanis egészen a döntőig menetelt. Ezt részben a nyáron igazolt Mohamed Salahnak köszönheti, aki rendkívüli teljesítménnyel járult hozzá a vörösök sikeréhez. Legendás klub, legendás stadion és legendás himnusz.Ez a csapat a Liverpool, mely a Német edző Jürgen Klopp segítségével és fanatizmusával az idei BL döntő résztvevője, és esélyes a sorozat megnyerésére is.Tökéletes kiegészítője a szurkolói összejöveteleknek, közös meccsnézéseknek, de anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a benti és kinti edzésekhez is elengedhetetlen. Technológiának,és a szellőző szöveteknek köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.A gallér alatt látható a klub történelmének legszomorúbb eseménye a 96-ember halálát okozó Hillsborough-i tragédia emlékére állított örök láng.

 

A termék főbb jellemzői:

 
-Liverpool 2018/19-es hazai Salah mez klasszikus piros színben

-Hivatalos eredeti New Balance termék

-Kényelmes galléros kivitel

-Bármilyen más névvel és számmal is kérhető

-Varrott  New Balance logó

-Hivatalos betű illetve számtípus

-Standard Chartered szponzor felirat 

-Hímzett klub címer és évforduló megjelölés

 

Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Liverpool mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak ,saját névvel és számmal ellátott mezben

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool mez 2011/12 (vendég)

Liverpool mez 2011/12 (vendég)

Liverpool eredeti 2011-2012-es idegenbeli mez

Anyaga:100/-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában