Liverpool feliratozott mez 2019/20 (vendég)

Liverpool Salah mez 2019/20 (vendég)

Új termék

Liverpool vendég mez 2019/20-as (Salah)

Anyaga:

NB-DRY technológiájú 100%-polyester,melynek szövetei hő és verejtékelvezetők, ugyanakkor a kényelmi szempontok egyaránt prioritást élveznek. Az izzadság egyszerűen távozik,ezáltal a hőérzet tökéletes marad,intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

New Balance

29 990 Ft‎

A Liverpool a 2018/19-es szezonban csupán egyetlen ponttal maradt el a Manchester City mögött a bajnokságban,így második helyen zártak, viszont a csapat sikeresen bejutott a Bajnokok ligája döntöjébe, amit nagyszerű játékkal meg is nyertek a Tottenham ellen, így a csapat hosszú idő után ismét BL győztes lett. A csapatot erősítí a rendkívűl gyors és veszélyes Mohamed Salah aki kiváló idényének köszönhetően PL gólkirály lett holtversenyben Aubameyang-al és csapattársával Sadio Mané-val. Az egyiptomi csodacsatár kétségkívűl az egyik legsikeresebb futballista volt az előző idényben, és nagy valószínűséggel megtartva kiemelkedő formáját, megint csodás eredményeket fog elérni. Ha te is kedveled a Liverpool alakulatát, esetleg Salah játéka nyerte el a tetszésed, akkor ne várakozz tovább és rendeld meg a 2019/20-as eredeti, hivatalos vendég Liverpool mezt, amelynek hátoldalán M.Salah felirat olvasható természetesen 11-es mezszámmal. Rendeld meg most magadnak, vagy barátodnak/barátnődnek, és szurkoljatok ebben az egyiptomi fenoménnak és csapatának a következő szezonban!

 

A termék főbb jellemzői:

 
-Liverpool 2019/20-as vendég mez ezúttal fehér színben

-Hivatalos eredeti New Balance termék

-Kényelmes kerek nyakú kivitel

-Varrott  New Balance logó

-Standard Chartered szponzor felirat 

-Hímzett klub címer és és varrott márkajelzés 

-Hátul M.Salah felirat, 11-es mezszám

 

Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Liverpool mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak .

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool mez 2011/12 (vendég)

Liverpool mez 2011/12 (vendég)

Liverpool eredeti 2011-2012-es idegenbeli mez

Anyaga:100/-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában