Liverpool mez 2019/20 (Kupa)

Liverpool mez 2019/20 (Kupa)

Új termék

Liverpool mez 2019/20-as kupa kiadás

Anyaga:

100%-ban NBDry polyester a termék kialakításában egy speciális izzadság felszívó szövet található, amely könnyedén elpárologtatja az izzadságot a bőrröl, így a felesleges nedvesség hamar távozik, továbbá segítí a test természetes hűtési mechanizmusát.

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

New Balance

23 990 Ft‎

A Liverpool előző szezonja minden kétséget kizáróan felülmúlta a várakozásokat, ugyanis a csapat kiváló játékával az idényben, sikeresen második helyen végeztek a Premier League-ben mindössze egyetlen ponttal lemaradva a rivális Manchester City mögött, viszont az alakulat drámai mérkőzéseket vívott a Bajnokok Ligájában, amelynek eredménye végül az lett, hogy a gárda a Tottenham-et legyőzve a döntőben, hazavihette a BL trófeát. Jürgen Klopp csapata természetesen a következő idényben is hasonlóan jól akar teljesíteni és ezúttal az angol bajnokságot is megnyerni, ám ehhez szükségük van minden szurkoló lelkes támogatására. Ha te is a Liverpoolnak drukkolsz, akkor szerezz be tőlünk egy igazán különleges terméket, egy 2019/20-as,eredeti, hivatalos, Liverpool klub logóval ellátott kupa mezt, amellyel végig szurkolhatod kedvenc csapatod minden rangadóját! Olyan nagyszerű játékosokon is viszontláthatod ezt a darabot mint: Virgil Van Dijk, Mohamed Salah, Sadio Mané, Roberto Firmino, Georginio Wijnaldum, Trent-Alexander Arnold vagy éppen a tehetséges fiatal hátvéden: Andrew Robertson-on. Mutasd meg mindenkinek elhivatottságod a gárda iránt, és szerezz be most egy darabot, hogy a Vörösök meccseit ezen nagyszerű termékkel szurkolhasd végig!

 

A termék főbb jellemzői:

 
-Liverpool 2019/20-as kupa mez sötétkék színben, világos kék díszítéssel

-Hivatalos eredeti New Balance termék

-Kényelmes kerek nyakú kivitel

-Varrott New Balance logó

-Fehér Standard Chartered szponzor felirat 

-Hímzett klub címer

 

A termék a 2019-20-as kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.A felsőt úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének..Ez a kuriózum mez kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére, rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti  Liverpool mezben szeretnél  drukkolni kedvenc csapatodnak .

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool mez 2011/12 (vendég)

Liverpool mez 2011/12 (vendég)

Liverpool eredeti 2011-2012-es idegenbeli mez

Anyaga:100/-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában