Árcsökkenés
Liverpool Bemelegítő Póló 2020/21 (Fekete)

Liverpool szabadidőnadrág 2019/20

Új termék

Liverpool szabadidőnadrág 2019/20

Anyaga:100%-polyester,mely kellemes tapintású, ugyanakkor sajátos szöveteinek köszönhetően az izzadság pillanatok alatt elpárolog, ezzel megteremtve a komfortos érzést viselőjének.

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

New Balance

10 990 Ft‎

15 990 Ft‎ Áfával

-5 000 Ft‎

A vörösök idei szezonja sok boldogságot hozott a rajongóknak, hiszen sikeresen, hosszú idő után ismét hazavihették a Premier League trófeát, azonban az idei Bajnokok Ligájában nem sikerült hozni azt az elsöprő lendületet, mint az előző évben. A gárda ennek ellenére még mindig kiemelkedő formában futballozik és egyértelműen hajtani fognak mind a Bajnokok Ligája, mind pedig a Premier League győzelemre a 2020/21-es szezonban. Ezért, ha te is elhivatottan rajongsz a csapatért, és szeretnél magadnak egy olyan relikviát, amelyben maga Mohamed Salah, Virgil Van Dijk vagy éppen Sadio Mané is fog bemelegíteni a találkozók előtt, akkor itt van számodra a tökéletes termék! Rendeld meg most az eredeti, hivatalos, 2020/21-es, Liverpool klub logós, New Balance nadrágját A nadrág kiváló választás lehet szurkolói összejövetelek vagy pedig közös meccsnézések alkalmával, de természetesen utcai viseletre, vagy sportolás esetén is makulátlanul funkcionál. Siess, rendeld meg most, nehogy lemaradj kínálatunkról

A termék főbb jellemzői:

-Liverpool szabadidőnadrág 2019/20-fekete
-100%-Polyester
-Hivatalos New Balance termék
-Varrott ezüst logó
-Puha anyag a maximális kényelemért
-Hímzett klub címer

Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.A termék környezetbarát, mivel a New Balance felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21 (szürke)

Liverpool Szabadidőruha 2020/21-es idény (szürke)

Anyaga:

100%-polyester kellemes lágy tapintású anyag. Együttes hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, így szellőzése kifogástalan, viselőjének kényelmes komfortot biztosít, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában