Manchester City mez 2019/20 (vendég)

Manchester City mez 2019/20 (kupa)

Új termék

Manchester City mez 2019/2020 (kupa)

Anyaga:

Technológiájának hála szellőzése tökéletes, célja a felesleges nedvesség felszívása, így bőrünk hűvös és száraz marad. A szellőzést Dri-CELL szövetek segítik elő, az optimális levegő áramlás pedig a szárazság érdekében lett kifejlesztve.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

23 990 Ft‎

A 2018/19-es idényben egy végig kiélezett küzdelmet követően a Manchester City gárdája megelőzte a liverpool együttesét és megnyerte az angol labdarúgó bajnokságot, a Premier League-t, ám a Bajnokok Ligája elődöntőjébe a Tottenham ellen búcsúzni kényszerültek az elődöntőben. A 2019-20-as idény első találkozóján a liverpoollal mérkőztek meg az FA Community Shield-ért, amelyet 1-1-es döntetlent követően 11-esekkel nyert meg a manchesteri alakulat, amelynek a szurkolók nagyon örülnek. Ha te is fanatikus rajongója vagy a gárdának és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a játékosok, köztük Leroy Sané, Rodri, Danilo, Sergio Aguero, Raheem Sterling, Kevin De Bruyne, Riyad Mahrez, Oleksandr Zinchenko, Gabriel Jesus, Kyle Walker, David Silva, Bernardo Silva vagy éppen Benjamin Mendy viselnek majd a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, bordó – sárga, puma és klub logóval ellátott vendég mezt. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon. Siess, rendeld meg még ma!


A termék főbb jellemzői:

-Manchester City mez 2019/20-as kupa széria
-Hivatalos, eredeti Puma termék
-Sárga és bordó kombinációja
-Hímzett fekete Puma logó, és Etihad Airways  szponzor logo
-Kerek nyakú kialakítás,kényelmes viselet
-Varrott klub címer, nyomtatott szponzor logó

A Manchester City együttese nyerte meg a 2018/19-es Premier League idényt, ám a Bajnokok Ligájában nem úgy szerepeltek, ahogyan azt sokan elvárták a csapattól. A klub vezetői a befektetett horribilis összegekért cserébe elvárja a csapattól a kiegyensúlyozott szereplést de leginkább a rég áhított Bajnokok ligája győzelmet. Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden Mancheter City szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet. Minden rajongónak bátran ajánljuk, ugyanis ezzel a mezzel büszkén mehet el megtekinteni kedvenc csapatának mérkőzéseit. Siess rendeld meg most,hogy a következő mérkőzésen már ebben a termékben szurkolhass.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester City 2013/14 Hazai mez szett

Manchester City 2013/14 Hazai mez szett

Manchester City 2013-2014-es hazai  gyerek mez szett

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában