Manchester City Pulóver 2017/18 (Sötétkék)

Manchester City Pulóver 2017/18 (Sötétkék)

Új termék

Manchester City Sötétkék Pulóver 2017/18

Anyaga: DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes kényemet biztosít viselőjének hűvös, szeles időben is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

24 990 Ft‎

Ha vérbeli Manchester City szurkolónak érzed magad és még nem döntötted el, hogy milyen pulóvert vegyél az őszi és téli hónapokra, akkor a csapat sötétkék, nike, klub logóval ellátott felsője lehet az ideális választás számodra. Nem csak elegáns, de rendkívül kényelmes is, valamint anyagának köszönhetően jó hőtartó, ami miatt a szelesebb napokon sem fázunk benne annyira. Elengedhetetlen kelléke ez a meccsnézéseknek, valamint a szurkolói találkozóknak is. Remek ajándék lehet születésnapra vagy névnapra egyaránt.


A termék főbb jellemzői:


-Manchester City pulóver
-Hivatalos 2017-18-as eredeti Nike termék
-Oldalt két zseb
-Nike logó és vasalt klub címer

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden City szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az angolokat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

A termék a 2017-18-as Nike kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Az együttest úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.

A klub vezetői a befektetett horribilis összegekért cserébe elvárja a csapattól a rég áhított Bajnokok ligája győzelmet.Ez a gyönyörű és kényelmes termék kitűnő ajándék lehet minden Mancheter City szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Ha tetszik a termék,siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester City Sál

Manchester City Sál

Manchester City sál

Anyaga:100%-pamut

Mérete:140 cm hosszú

Kiváló minőségű, eredeti termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában