Árcsökkenés
Manchester United Kötött Sapka

Manchester United Kötött Sapka (Adidas)

RSS/MU/ADIDAS

Új termék

Manchester United Kötött Sapka

Anyaga:100% gyapjú-akrill

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

4 990 Ft‎

5 990 Ft‎ Áfával

-1 000 Ft‎

Rajongsz a fociért és a kedvenc csapatod a Manchester United ?Ugyan még csak most köszönt be az ősz, de hamarosan megérkezik a tél is, amire nem árt időben felkészülni. Éppen ezért az az United és az Adidas már piacra is dobta a csapat piros színű klub logóval ellátott, kötött sapkáját, amely rendkívül melegen tartja fejünket a kemény mínuszok alkalmával is. Ezt a fejfedőt rendszeresen használják a csapat sztárjai is edzéseken mint Paul Pogba, Anthony Martial, Alexis Sanchez, David de Gea vagy éppen Romelu Lukaku de a hidegebb időben is ezt veszik fel a kispadokon ülő játékosok is.A termék tökéletes kelléke a szabadtéri meccsnézéseknek, akár a stadionban akár kivetítő előtt a hidegebb napokon

A termék főbb jellemzői:

- Mancheter United Adidas kötött sapka piros színben

- Anyaga: 100% gyapjú-akrill

- Mérete: felnőtt illetve kamasz

- Eredeti Adidas termék, hímzett márkanév

- Oldalt a visszahajtható részen a klasszikus Adidas logó

- 2018-19-es modell

- Kényelmes puha viselet

 

A csapat az elmúlt szezonban rapszodikusan szerepelt, igazán komoly esélye nem volt beleszólni az elsőségért folytatott harcban.Képviseld kedvenc csapatodat az év hidegebb időszakaiban is. Válaszd a Manchester United együttesének hivatalos, adias, klub logóval ellátott, edző sapkáját. 
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Ne késlekedj,rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Anyaga:

100 % Polyeter mely Climacool gyártási technológiájának hála hő és páratartalom szempontjából kiváló áramlást teremt, így garantálja a komfortos érzetet,még intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában