Manchester United Baseball Sapka 2019/20

Manchester United Baseball Sapka 2022/23

MU-23-21

Új termék

Manchester United Baseball Sapka 2022/23 

Anyaga:

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek.Hátul csattal könnyedén méretre állítható.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

8 990 Ft‎

Mint minden együttes, úgy a Manchester United is bemutatta már a 2019/20-as szezonra készült termékeit. Köztük van a gárda hivatalos, piros, adidas és klub logóval ellátott baseball sapkája is, amely nem hiányozhat egyetlen fanatikus kiegészítői közül sem. Ugyan a gárda nem teljesített túl fényesen az előző esztendőben, a szurkolók mégis bizakodva várja az új szezont. Ha te is kitartasz a Vörös Ördögök mellett, és szeretnéd egy hozzájuk köthető tárgyban végig szurkolni a találkozókat, akkor ez a sapka lehet a megfelelő választás. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de a strandra is kiváló lehet, hiszen anyagának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, így nem izzadunk bele olyan könnyen, valamint jól védekezhetünk vele a nap sugarai ellen. Feldobhatod vele a szürke hétköznapokat is, illetve bátran felveheted munkába vagy akár iskolába, ahol megmutathatod, hogy te is a szigetországi gárdának szurkolsz. Szerezz vele felejthetetlen örömet ismerősidnek és barátaidnak születésnapjukon vagy akár névnapjukon. Siess, rendeld meg még ma! Anyagának köszönhetően jól véd a napsugarak ellen, valamint modern kinézete miatt bárhol, bármikor felveheted. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és nézzétek meg ebben kedvenceitek mérkőzéseit.  Minden fanatikus „Vörös ördög” rajongónak bátran ajánljuk, ugyanis tökéletes ajándék is lehet egy – egy ismerősünknek születésnapjára vagy névnapjára. Elengedhetetlen kelléke ez a szabadtéri meccsnézéseknek is.

A termék főbb jellemzői:

- Manchester United 2022/2023-as baseball sapka

- Anyaga: 100% pamut

- Kiváló minőség

- Eredeti Adidas termék

- Színe: piros

- A sapka elején a Manchester United logója található, hátulján pedig a hímzett Adidas
  embléma


 A Manchester United együttese igyekszik évről – évre kielégíteni szurkolói igényeit, ezért folyamatosan dobja piacra azokat a termékeket, amelyekben a rajongók előszeretettel képviselhetik kedvenc alakulatuk színeit. Ilyen a gárda hivatalos, piros klub és adidas logóval ellátott baseball sapkája, amellyel a   Manchester United a legsikeresebb szezonját 1998-99-ban futotta, a Vörös Ördögök megnyerték a Bajnokok Ligáját, a Premier Ligát és az FA Kupát is ők emelték a magasba ! Ezt a kivételes sikert azóta sem sikerült megismételnie egyetlenegy Angol csapatnak sem, így nem csoda ha méltóképpen emlékeznek erre a jeles időszakról.A klub átmenetileg visszatért az abban az évadban használt címerhez, ezzel is tisztelegve a páratlan szezonhoz. Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Manchester United 2019/20-as baseball sapka mely kitűnő ajándék lehet minden fanatikus szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a szigetországiakat

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Anyaga:

100 % Polyeter mely Climacool gyártási technológiájának hála hő és páratartalom szempontjából kiváló áramlást teremt, így garantálja a komfortos érzetet,még intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában