Manchester United Szabadidőruha 2019/20 (Fekete)

Manchester United Szabadidőruha 2019/20 (Fekete)

Új termék

Manchester United 2019/20 Szabadidőruha (Fekete)

Anyaga:

100 % Polyeter mely Climacool gyártási technológiájának hála hő és páratartalom szempontjából kiváló áramlást teremt, így garantálja a komfortos érzetet,még intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

37 990 Ft‎

A Manchester United csapata az elmúlt időszakban rendkívül sok megpróbáltatáson ment keresztül, amelynek eredménye az lett, hogy a gárda jelentősen lerontotta eddigi megszokott teljesítményét, és jelen pillanatban is nagyon küzdenek azért, hogy régi formájukat visszaszerezve tudjanak küzdeni a legerősebb csapatok ellen a Premier League-ben. A gárda tavalyi szereplése az Európa Liga kvalifikálásra volt csak elegendő, viszont a csapat jelen állapotára való tekintettel ez talán szerencsés is, hiszen ebben a Nemzetközi sorozatban jóval nagyobb eséllyel indulhatnak az első helyezésért mint a Bajnokok Ligájában. A szurkolók azonban nem vesztették el hitüket kedvenc egyesületükben és pozitívan tekintenek a jövőbe. Ha te is ezen tábort erősíted, és szeretnél magadnak egy olyan terméket, amelyben elmehetsz szurkolói találkozókra illetve közös meccsnézésekre akkor figyelmedbe ajánljuk az eredeti, hivatalos, 2019/20-as, Manchester United klub logós, Adidas márkajeles, fekete színű szabadidőegyüttest, amelyet a gárda tagjai is viselni fognak meccsek előtti sajtótájékoztatók alkalmával. Siess, nehogy lemaradj termékünkről!


A termék főbb jellemzői:


-Manchester United 2019/20-as szabadidőruha
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Fekete szín
-A felső rész végig cipzáros
-Oldalt az alsó és felső részen négy zseb,mely szintén cipzárral zárható
-Adidas logó és nyomott klub címer
-Oldalt a jellegzetes Adidas csíkozás
-A nadrágban derék résznél húzózsinór található melynek használatával könnyedén
 méretre állítható


Ez a szabadidőruha kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket. A következő idényben ezt a terméket olyan játékosok fogják viselni, mint a friss szerzemény Fred, Alexis Sánchez, vagy Marcus Rasford is. A csapat az elmúlt szezonban rapszodikusan szerepelt, igazán komoly esélye nem volt beleszólni az elsőségért folytatott harcban. 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United pulóver 2016/17 (piros)

Manchester United pulóver 2016/17 (piros)

Manchester United  pulóver 2016/17

Anyaga:

100%-pamut,mely kifejezetten puha tapintású kényelmes viselet.A kapucni hűvös hideg időben kiváló védelmet nyújt a fejnek.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában