Manchester United training felső 2020/21

Manchester United training felső 2022/23 (fekete)

Új termék

Manchester United training felső 2022/23

Anyaga:

100-% AEROREADY polyester mely kifejezetten puha tapintású, kényelmes viselet, kapucnival ellátva

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

24 990 Ft‎

Ebben a felsőben traningeznek a csapat játékosai is, köztük Antony, Christian Eriksen, vagy éppen Casemiro. Ha te is United rajongó vagy, akkor a következő ajánlatunk neked szól! Vásárold meg most az eredeti, hivatalos, Manchester United klub logós, Adidas márkajeles, fekete színű, kapucnis tréning felsőnket, amelyben végig izgulhatod a gárda legfontosabb mérkőzéseit a 2020/21-es idényben, illetve az idén még hátra maradt Európa Liga találkozókat. Siess, nehogy lemaradj kínálatunkról!

A termék főbb jellemzői:

-Adidas logó, klub címer
-Manchester United pulóver fekete színben
-Hivatalos,2022/23-as eredeti Adidas termék
-A pulóver nyakrésznél cipzáras
-Kapucnival ellátott

Ez a különleges megjelenést biztosító pulóver kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.A termék teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.Siess rendeld meg most,ez a termék a sok éves tapasztalat alapján a szurkolók egyik nagy kedvence.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában