Manchester United pulóver 2021/22 (fekete)

Manchester United pulóver 2021/22 (fekete)

Új termék

Manchester United pulóver 2021/22 (fekete)

Anyaga:

70 %-pamut 30-polyester mely kifejezetten puha tapintású, kényelmes viseletet teremt. Téli hónapokban a kapucni könnyedén méretre állítható és hűvös, hideg időben kifogástalan védelmet nyújt a fejbőrnek és a hajnak.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

23 990 Ft‎

Egyre közelebb kerülünk a Premier League szezonkezdetéhez, amelyre minden fanatikus angol rajongó az Európa Bajnokság után nagyon vár. Ole Gunnar Solskjaer alakulata, a Manchester United már gőzerővel készül az új szezon kezdetére, hiszen szeretnének idén bajnokságot nyerni és letaszítani a trónról a városi rivális Manchester City alakulatát. Ehhez meg is kezdték a gárda erősítését, és leigazolták Jadon Sanchot a támadósorba a Borussia Dortmundtól. Felmerült pletykaként az is, hogy Eduardo Camavinga-t is leigazolják a Rennes csapatától, érte 55 millió € körüli összeget kéne fizetni. Ő abban az esetben érkezhet, ha Paul Pogba a Paris – Saint German együtteséhez szegődik. Ha te is a vörös ördögöknek szurkolsz és szeretnél egy olyan felsőt, amelyet maguk a játékosok is hordanak, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, adidas és klub logóval ellátott zipzáros pulóvert. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljatok egyen felsőben a meccseken.

A termék főbb jellemzői:


- Varrott Adidas logó
- Hímzett klub címer
- Manchester United pulóver fekete színben
- Hivatalos 2021/22-es eredeti Adidas termék
- A pulóver végig zipzáras

Ez a különleges megjelenést biztosító pulóver kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a vörös ördögöket. A termék teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban. Siess rendeld meg most, ez a termék a sok éves tapasztalat alapján a szurkolók egyik nagy kedvence.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában