Németország baseball sapka

Németország baseball sapka

DE-1

Új termék

Németország baseball sapka 2018-19

Mérete:

Hátul állítható tépőzárral

Szín:

Fehér

Anyaga:

Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Adidas

6 990 Ft‎

Válaszd te is a német labdarúgó válogatott hivatalos, fehér, fekete csíkos baseball sapkáját, amelyet a Mesut Özil, Manuel Neuer, Thomas Müller, Toni Kroos, Mats Hummels is hordanak a hivatalos fellépések alkalmával, sajtótájékoztatókon, illetve az edzések előtt. Ha te is szeretnéd magad a csapat tagjának érezni, akkor válaszd ezt a fejfedőt, amely kiválóan véd a nap sugarai ellen. Tökéletes választás lehet ez születésnapra és névnapra is. Kiváló minőségű anyagának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő és vízelvezető képességgel rendelkezik, így a kánikulában sem izzadunk bele.

A termék főbb jellemzői:

- Anyaga: pamut

- 2018/19-es sapka

- Eredeti termék

- Fehér színű

- Fémcsat segítségével könnyedén felveszi a fej méretét

- Hímzett címer

- Kényelmes viselet, minden évszakban

Ezzel a sapkával színesíthetjük szurkolói relikviáinkat, de elhanyagolhatatlan kelléke a barátokkal történő meccsnézéseknek.Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. A termék környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Hollandia mez 2022/23 (vendég)

Hollandia mez 2022/23 (vendég)

Hollandia 2022/23 vendég mez

Anyaga: DryCELL technológiával készült 100%-polyester, mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában