Német válogatott 2017/18 Hazai mez

Német válogatott mez 2018/19 (Hazai)

Új termék

Német válogatott 2018/19 négycsillagos hazai mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a páraelvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

24 990 Ft‎

A 2018-as labdarúgó világbajnokság egyik esélyese a német válogatott. Ehhez mérten a Német sportszergyártó az Adidas piacra is dobta fehér alapú, modern mintázatú, adidas logóval ellátott hazai mezét. Ezt fogja magára ölteni Mesut Özil, Mauel Neuer, Thomas Müller, Mario Götze, Marco Reus vagy Toni Kroos is. Ha még nem szerezted be azt a mezt, amelyben megtekinted a Nationalelf mérkőzéseit, akkor ne is keress tovább. Kiváló és egyedi anyagának köszönhetően remek légáteresztő képességgel bír, így a nagy melegben sem izzadunk bele annyira. Tökéletes viselet edzésre utcára egyaránt.A Német válogatott hazai meze méltán a szurkolók kedvenc terméke hiszen egy farmernadrággal bárkinek fiatalos, sportos viseletet biztosít a hétköznapokra.Remek kiegészítője lehet ez a mez aszurkolói összejöveteleknek, közös meccsnézéseknek, és nem hiányozhat ez egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Német válogatott mez,melyet büszkén viselhetsz bárhol ,hiszen a mezen látható a negyedik csillag,mely a megnyert világbajnoki cimeket szimbolizálja.A mez retro design-ja igazán különlegessé teszi a terméket mely a hagyományos fehér-fekete színben pompázik.

A termék főbb jellemzői: 

-Német válogatott 2017/18-hazai mez

-Hivatalos eredeti Adidas termék 

-A termék hátulján a nyak résznél az elmaradhatatlan "DIE MANNSCHAFT" szöveg látható

-Négy csillag és Fifa jelvény

-Klasszikus három Adidas csík

-Varrott Adidas logó

-Hímzett szövetségi címer

Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel
Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Német szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Hollandia mez 2022/23 (vendég)

Hollandia mez 2022/23 (vendég)

Hollandia 2022/23 vendég mez

Anyaga: DryCELL technológiával készült 100%-polyester, mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában