Német Válogatott  2017-18 Galléros póló (szürke)

Német Válogatott póló 2018/19 (szürke)

Új termék

Német Válogatott 2018/19-es galléros poló

Anyaga: CLIMALITE technológiával készült 100%-polyester, mely hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése a legmelegebb hónapokban is tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

14 990 Ft‎

Ha szeretnél egy olyan galléros pólót, amelyben megmutathatod, hogy melyik ország válogatottjának szurkolsz, de mellette szeretnél elegánsan mutatkozni egy – egy rendezvényen, vagy szurkolói összejövetelen, esetleg meccsnézésen, akkor figyelmedbe ajánljuk a német válogatott szürke, adidas logóval ellátott galléros pólóját. Ezt viseli a hivatalos sajtótájékoztatókon, edzésekre utazásokhoz, de a hivatalos eseményekhez is Mesut Özil, Manuel Neuer, Thomas Müller, Toni Kroos, vagy éppen Mats Hummels. Ha szeretnéd magad az alakulat tagjának tekinteni, akkor válaszd te is ezt a felsőt.

A termék főbb jellemzői:

-Német válogatott poló szürke színben

-Hivatalos 2017-18-as eredeti Adidas termék

-Világbajnoki csillagok

-Varrott Adidas logó

-Hímzett klub címer

A termék környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.Technológiának köszönhetően a póló hőtartása kifogástalan, így a termék szárazon tart és kényelmes viseletet biztosít a legnagyobb hőségben is.Viseld ezt a gyönyörű terméket, nézd ebben az Európa bajnokság mérkőzéseit.A póló kitűnő ajándék lehet minden szimpatizáns részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a Német válogatott iránti elkötelezettséged.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Németország Sál (fehér)

Németország Sál (fehér)

Németország Válogatott Sál

Anyaga:

100% akril szövet

Méret: 140 x 19-cm

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában