Real Madrid pulóver 2019/20 (kapucnis)

Real Madrid pulóver 20120/21 (fekete-fehér)

Új termék

Real Madrid  pulóver 2020/21

Anyaga:

70%-pamut 30% polyester termék.Technológiának és kevert anyagának köszönhetően remekül szigetel és megtartja a test hőmérsékletét, ezáltal kiváló viseletet biztosít hűvösebb hidegebb napokon is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

22 990 Ft‎

A Real Madrid együttese már javában készül az idei Bajnokok ligája bemutatkozásra és a La Liga küzdelmeire. Ha te is a királyi gárdának szurkolsz majd és szeretnél egy olyan felsőt, mint ez az a szürke, adidas és klub logóval ellátott, cipzáros, kapucnis pulóver, akkor rendeld meg még ma! Ezt viselik a játékosok is, köztük az új igazolás Eden Hazard, Gareth Bale, Luka Jovic, James Rodriguez, Vinícius Junior, Marcelo Viera, Karim Benzema, Éder Militao, Sergio Ramos, Rodrygo Goes, Isco, Keylor Navas, Luka Mordric, Mariano vagy éppen Thibaut Courtois a mérkőzések előtt az utazásokon és sajtótájékoztatókon. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Anyagának köszönhetően a hidegebb időben is bátran felvehetjük, hiszen jó hőtartó képességgel bír, így a szelesebb időben sem fázunk meg benne olyan könnyen. Viseld ezt a munkába vagy akár az iskolába és képviseld benne kedvenceid címerét és színeit. Lepd meg vele ismerőseidet vagy akár barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljátok ki ebben az elkövetkezendő sikereket. 

A termék főbb jellemzői:

-Hímzett Adidas logó,fekete-fehér színben

-Varrott klub címer

-Hivatalos 2020-21-es eredeti Adidas termék

-A pulóver végig cipzáros ,

-Oldalt két zseb,

-A pulóver csuklónál és derék résznél enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a megfelelő hőtartás véget.


Ez a termék tökéletes választás minden olyan igazi fanatikus számára, akik képviselik csapatuk színeit a különböző rendezvényeken, akár egy kivetítős meccsnézés alkalmával,akár hétköznapokon.Ez a felső azok számára kötelező viselet akik szeretik a kényelmes ruhadarabokat, hiszen anyagának és kialakításának köszönhetően akár egy téli kabát alá is megfelelő lehet. Ez a pulóver tökéletes születésnapi ajándék lehet minden Real Madrid rajongónak,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Az Adidas több világszervezettel karöltve támogatja az elmaradott régiókban a minőségi gyapottermelést, hiszen a pamut textiliák kiemelt szerepet kapnak a sportszergyártók egyes termékeiben.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában