Árcsökkenés
Real Madrid felső 2019/20 (Fehér)

Real Madrid felső 2019/20 (Fehér)

Új termék

Real Madrid felső 2019/20

Anyaga:

100 % polyester. Technologiájából és kevert anyagából fakadóan szellőzése tökéletes, kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, ezáltal a keletkezett hő és izzadság könnyen távozik a szabadba, így kényelmes viseletet teremt, hidegebb időben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

14 990 Ft‎

21 990 Ft‎ Áfával

-7 000 Ft‎

Hamarosan véget érnek a meleg nyári napok, így nem árt felkészülni a hidegebb őszi hónapokra amit most meg is tehetsz ezzel a kiváló minőségű, eredeti,  Adidas márkajellel és Real Madrid klublogóval ellátott, fehér színű felsővel. Remek viselet utcára, alatta egy pólóval, vagy egyszerűen otthonra, hidegebb napokon. A csapat nehezebb időszakon megy most keresztül, ám az újonnan szerződtetett belga klasszis, Eden Hazard,vagy a fiatal Luka Jovic segítségével az alakulat visszaszerezheti régi formáját és ismét tündökölhet, viszont ehhez kelleni fog a francia ikon, Zidane vezetőedző munkája is. Kedvenc gárdádnak most is nagy szüksége van a támogatásra és a szurkolók buzdítására, úgyhogy mutasd meg Te is, ezen pulóver segítségével, hogy kitartasz a Real Madrid mellett, és bízol abban, hogy képesek megismételni korábbi szezonjaikat, ahol sorban nyerték el a bajnoki serlegeket. Ne várakozz tovább, rendeld meg tőlünk most ezt a nagyszerű terméket!


A termék főbb jellemzői:


-Real Madrid felső fehér színben

-Hivatalos 2019-20-as eredeti Adidas termék

-Kényelmes viselet

-A felsőcsuklónál és derék résznél enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a megfelelő hőtartás végett.

-Hímzett Adidas logó

-Vasalt klub címer


Ez a felső tökéletes születésnapi ajándék lehet minden Real Madrid rajongónak,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Az Adidas több világszervezettel karöltve támogatja az elmaradott régiókban a minőségi gyapottermelést, hiszen a pamut textiliák kiemelt szerepet kapnak a sportszergyártók egyes termékeiben.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában