Spanyol mez 2017/18 (Hazai)

Spanyol mez 2018/19 (Hazai)

Új termék

Spanyolország mez 2018/19 hazai 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes intenzív igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

23 990 Ft‎

Ha fanatikus rajongója vagy a spanyol válogatottnak, akkor válaszd te is az alakulat piros, adidas logóval ellátott hazai mezét, amelyben olyan sztárok lépnek majd pályára, mint Sergio Ramos, Andrés Iniesta, Gerard Piqué, David de Gea, Cesc Fabregas vagy éppen Diego Costa. Ha szeretnéd magad te is a csapat játékosának tudni, akkor öltsd magadra ezt a szerelést, és izguld végig kedvenceid találkozóit ebben. Kiváló anyagának köszönhetően a nagyobb melegben is bátran felvehetjük, ugyanis rendkívül jó vízelvezető képességgel bír, így nem izzadunk bele olyan könnyen.

Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Ibériai szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.

A termék főbb jellemzői:

-Spanyol válogatott 2018/19-hazai mez

-Hivatalos eredeti Adidas termék

-Piros szín

-Varrott Adidas logó

-Hímzett szövetségi címer

Spanyol válogatott mez,melyet büszkén viselhetsz bárhol ,hiszen a termék modern fazonjával és tetszetős színvilágával méltán nyerte el a szimpatizánsok izlését.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

2014-15 Spanyol Válogatott VB gyerek Vendég mez Xavi felirattal

2014-15 Spanyol Válogatott VB gyerek Vendég mez Xavi felirattal

Spanyol Válogatott 2014-15 Adidas VB gyerek mez,Xavi felirattal

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.