Valencia 2017/18 Mez (Vendég)

Valencia 2017/18 Mez (Vendég)

Új termék

Valencia 2015-2016 Hazai mez

Anyaga: 100% polyester ClimaCOOL technológiával gyártott termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

21 990 Ft‎

Ha még nem találtad meg azt a mezt, amelyben kedvenc csapatodnak, a Valencia együttesének tudsz szurkolni, akkor ne is keress tovább! Válaszd a spanyol alakulat piros – sárga, adidas, klub címerrel elátott vendég mezét. Ez a felső tökéletes lehet minden olyan fanatikus számára, akik nem csak a tv előtt szeretnék magukra ölteni a dresszt, hanem szívesen hordanák szurkoló találkozókon és közös focizások alkalmával is. Anyagának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, így a nyári melegben is tökéletes lehet.

A termék jellemzői:

- Eredeti Adidas Termék

- 2017 - 2018 - as széria

- Piros - sárga színben

- V alakú kialakítás a kényelmesebb viselet érdekében

- Climecool technológiával készült

A szurkoló körében igen népszerű ez a termék, hiszen edzésre is kiváló viselet és utcai megjelenésre is alkalmas, egy farmernadrággal kifejezetten fiatalos megjelenést biztosít.

A termék környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Valencia szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a spanyol alakulatot.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Valencia kulcstartó

Valencia kulcstartó

Valencia kulcstartó

Anyaga: Fém

Kiváló minőségű, eredeti termék