Brazil Neymar mez 2018/19 (Hazai)

Brazil Neymar mez 2018/19 (Hazai)

Új termék

Brazil válogatott Neymar mez 2018/19-es hazai

Anyaga:

DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester mely Breathe szövettel kiegészítve és a páraelvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése intenzív igénybevétel esetén is tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

28 990 Ft‎

Senkinek nem kell bemutatni a brazil válogatott egyik legmeghatározóbb játékosát, Neymart. A PSG játékosa jelenleg nagyszerű formában van, így nem véletlen, hogy rettegnek tőle az ellenfelek. Ha te is a braziloknak drukkolsz, de még nem vásároltad meg a csapat hivatalos, sárga mezét, akkor legyen a tiéd még ma a Neymar Jr. feliratozású felső. Mutasd meg, hogy melyik játékos is a kedvenced. Ebben a szerelésben bátran mehetsz edzésre is, ugyanis rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, így kevésbé izzadunk bele az aktív munka során.

Ebben lép majd pályára Neymar is a hazai találkozókon és a világbajnokságon. Remek kiegészítője lehet a szurkolói összejöveteleknek és közös meccsnézéseknek, de a beltéri és szabadtéri edzésekhez is bátran elvihetjük.Brazil válogatott mez,melyet büszkén viselhetsz bárhol ,hiszen a mezen látható az ötödik csillag,mely a megnyert világbajnoki címeket szimbolizálja.

A termék főbb jellemzői:

-Brazil válogatott Neymar 2018/19-hazai mez

-Hivatalos eredeti Nike termék

-Öt csillag mely szimbolizálja a megnyert világbajnoki címet

-Klasszikus sárga szín

-Varrott Nike logó

-Hímzett szövetségi címer

-Nyak résznél zöld diszítés

Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel
Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Neymar szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország és a játékos iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Brazil válogatott Baseball Sapka 2018/19

Brazil válogatott Baseball Sapka 2018/19

Brazil válogatott Baseball Sapka 2018/19

Anyaga:

100 % pamut mely tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából, így kényelmes komfort érzetet biztosít,minden évszakban

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában