Argentina mez 2020/21 (Vendég)

Argentina mez 2020/21 (Vendég)

Új termék

Argentina vendég mez 2020-21

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes viseletet biztosít a  legkülönbözőbb  időjárási viszonyok közt is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

26 990 Ft‎

Nem kérdés, hogy a világ minden táján várják már az emberek, hogy ismét útnak indulhassanak a stadionokba, hiszen a pandémia miatt minden sporteseményt zárt kapuk mögött rendeztek meg. Ugyan nem Argentína a világ legnagyobb futballszerető országa, de kétségtelenül rengetegen rajonganak a labdajátékért ott is, a fanatikusok már készülnek a Coppa Americára. Ha te is elkötelezett támogatója vagy a Lionel Messi vezette nemzeti tizenegynek, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, zöld színű, adidas és nemzeti logóval vendég mezt, amelyben a Barcelona klasszis támadója is pályára lép majd, ahogy Paulo Dybala. vagy éppen Lautaro Martinez is. Ebben végig izgulhatod a legnagyobb melegben is a találkozókat, ugyanis jó légáteresztő képessége miatt nem izzadunk bele annyira. Siess, rendeld meg még ma és izguld végig ebben a válogatott soron következő mérkőzéseit! Éld át te is a futball csodáját és nézd meg hogyan varázsolnak a nagyok a pályán.

A termék főbb jellemzői:

- 2020/21-es vendég mez, sötétkék színben, magába mintás

- Anyaga: 100% polyester, Climacool technológiával készült

- Szellőzése tökéletes, hő és izzadás szabályozóval ellátott

- Eredeti Adidas termék

- Kerek nyakú kényelmes viselet

- Adidas logó és válogatott címerrel díszített

A termék környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

2014-15 Argentina Válogatott hazai sportszár

2014-15 Argentina Válogatott hazai sportszár

Argentin 2014-15 Vb válogatott sportszár

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.