Belgium mez 2020/21 (Vendég)

Belgium mez 2020/21 (Vendég)

Új termék

Belgium mez 2020-21 vendég

Anyaga: 100%-polyester ami kiváló hőmérséklet szabályzó

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

26 990 Ft‎

Belgium mez 2020-21 (vendég)

Belgium válogatottja elképesztő teljesítménnyel jutott ki az Európa Bajnokságra, amelyet 2020-ról halasztottak el 2021-re a koronavírus járvány miatt. A belgák minden csoportmérkőzésüket megnyerték, ahol 40-3-as gólkülönbséget sikerült összehozniuk Oroszország és Skócia válogatottjai között. Az EB-n ismét megmérkőznek majd az oroszokkal, de mellettük a dánokkal és a finnekkel is meg kell küzdeni a továbbjutásért, amelyre nagy esélye van Roberto Martinez fiainak. Ha te is Hazardéknak szurkolsz a kontinensviadalon, és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet ő is magára ölt a találkozókon, akkor ne is keress tovább! A hivatalos, fehér színű, adidas és nemzeti logóval ellátott vendég mez lesz számodra a legmegfelelőbb választás. Anyagának köszönhetően a nagyobb melegben is bátran viselheted, nem izzadsz bele olyan könnyen. Siess, rendeld meg még ma! Lepd meg vele saját magad, vagy akár ismerőseidet születésnapjukon!

A termék főbb jellemzői:

 
- Belga válogatott 2020/21-vendég mez

- Hivatalos eredeti Adidas termék

- Varrott Adidas logó

- ClimaCool technológia

- Hímzett szövetségi címer

- Különleges, egyedi címer

 
Ez az Adidas mez kitűnő ajándék lehet minden Belga szimpatizáns részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.

A termék környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

2014-15 Belgium Válogatott VB Hazai mez

2014-15 Belgium Válogatott VB Hazai mez

Belgium Válogatott 2014-15 VB-mez.

Kiváló minőségű, eredeti Burrda termék.