XX.század egyik legdinamikusabban fejlődő klubja mindenképp a Chelsea.Tőkeerős tulajdonos váltásának köszönhetően a klub méltán csatlakozott a legszűkebb elithez, és immár megkerülhetetlen tényező Angliában.Az egyesület nemrégiben engedélyt kapott egy új ,minden igényt kielégítő stadion építésére de a Stamford Bridge még évekig a kék otthona les...

XX.század egyik legdinamikusabban fejlődő klubja mindenképp a Chelsea.Tőkeerős tulajdonos váltásának köszönhetően a klub méltán csatlakozott a legszűkebb elithez, és immár megkerülhetetlen tényező Angliában.Az egyesület nemrégiben engedélyt kapott egy új ,minden igényt kielégítő stadion építésére de a Stamford Bridge még évekig a kék otthona lesz.
A Chelsea mez és ruhaneműk kiváló minőséget képviselnek, az Adidas minden részletre kiterjedően gyártja termékeit,így azok megfelelnek az aktuális divatnak és a kényelmes viseletnek egyaránt.
Áruházunk széles választékát kínálja az eredeti Chelsea-Adidas termékeknek, és a klub relikviái mellett külön alkategóriában megtalálod a textil termékeit is, mellyel különlegessé varázsolhatod szobád. Tekintsd meg termékeinket  és légy hűséges szurkolója a Chelsea csapatának.

Bővebben

Chelsea 

Ebben a kategóriában nincs termék

Alkategóriák

Chelsea Mez

Chelsea eredeti Adidas mezek, shortok, sportszárak széles válaszékban.
Klasszikus hazai mez, vendég és kupa mezek. A termékek teljes mértékben környezetbarátok, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyagösszetételben, mint gyártásban.

Chelsea Ruházat

Chelsea ruhaneműk ,melyek sportolásra és utcai viseletre is ajánlunk, hiszen kényelmes viseletek mindennapokra is.A ruhaneműk általában 100 % polyester Climacool gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosítanak, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából. Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosít még a legkimerítőbb edzések során is.

Chelsea Textil

Chelsea eredeti textil termékek széles válaszékban.
Ágyneműhuzatok, törölközők, ágytakarók, függöny és egyéb kiegészítők.Dobd fel szobádat a kedvenc csapatod a Chelsea címerével ellátott termékekkel! Legyen a környezeted igazán hangulatos!

Chelsea Ajándéktárgy

Chelsea ajándéktárgyak, táskák,bögrék ,sálak,széles választékban rendelhetőek.
Nézzen szét nálunk, folyamatosan bővülő kínálatunkban biztosan megtalálja kedvenc csapata a Chelsea címerével ellátott ajándéktárgyait.
Az ajándéktárgyak, melyeket megtalál áruházunkban elérhető áron,saját részre vagy ajándékba szülinapra vagy névnapra.