Az Angol bajnokág más nevén a Premier League a világ legnézettebb bajnoksága, minden héten több százmillió embert ültet a képernyők elé Ázsiától-Amerikáig.Talán sehol a világon nincs még egy ilyen izgalmas pontvadászat, hiszen Premier League –ban fordul elő a legtöbbször, hogy a kis csapatok megtréfálják a topklubok...

Az Angol bajnokág más nevén a Premier League a világ legnézettebb bajnoksága, minden héten több százmillió embert ültet a képernyők elé Ázsiától-Amerikáig.Talán sehol a világon nincs még egy ilyen izgalmas pontvadászat, hiszen Premier League –ban fordul elő a legtöbbször, hogy a kis csapatok megtréfálják a topklubokat is. Szponzorok, tulajdonosok ,tv társaságok milliárdokat fektettek be, és mára busás haszonnal értékesítik a kereskedelmi jogokat. Kiváló játékosok egész sora futballozik itt, a sztárcsapatok mint a Chelsea, Liverpool, Manchester United vagy az Arsenal hétről-hétre ádáz küzdelmet vív a Premier League trófeájáért. Igazi rangadókban is gazdag, a Premier League elég ha a ősi ellenfelekre gondolunk, mint a Manchester United -Liverpool párharc, vagy a városi rangadók közül a Londoni, a Manchesteri derby, de a Mersey parti rangadó hangulata is egyedülálló.

Bővebben

Anglia-Premier League 

Ebben a kategóriában nincs termék

Alkategóriák

Arsenal

Az Arsenal futball klubot, becenevén az ágyúsokat, 1886-ban alapították egy lőszergyári dolgozói. A munkások csapatot alapítottak és klub elindult a dicsőség útján.A 30-as évek elején az egyesület sorra nyeri a bajnokságokat és a különböző trófeákat, meghódítva ezzel Észak London jelentős részét. A klub másodk aranykora mindenképp Arsène Wenger érkezéséhet köthető,hiszen az edző kialakított egy nagyszerű keretet, és egy olyan játékstílust amivel elkápráztatta egész Angliát, de legfőképp a Highbury, később az Emirates stadion lelkes közönségét. Az egyesület mindig rendelkezett egyéniségekkel, legfőképp a 90-es évek csapatára emlékszünk vissza szívesen,ahol többek közt Thierry Henry, Dennis Bergkam, Patrick Vieira, Robert Pires,vagy a klub ikon Tony Adams játszott.Később az egyesület új stadion építkezésébe kezdett, aminek költségei jelentősen visszavetették az klub költségvetését és el-el maradoztak a megszokott sikerek. Az Emirates  2006 nyarán nyitotta meg kapuit ,és ezzel a korszerű és modern stadionnal a klub előre vetítette a fényes jövőjét,hiszen hétről hétre telt ház előtt játszik a csapat. Mára a klub, elsősorban részvényesei és befektetői révén konszolidálódott, és újra harcban áll a Premiere League megnyerésért járó trófeáért.

Chelsea

XX.század egyik legdinamikusabban fejlődő klubja mindenképp a Chelsea.Tőkeerős tulajdonos váltásának köszönhetően a klub méltán csatlakozott a legszűkebb elithez, és immár megkerülhetetlen tényező Angliában.Az egyesület nemrégiben engedélyt kapott egy új ,minden igényt kielégítő stadion építésére de a Stamford Bridge még évekig a kék otthona lesz.
A Chelsea mez és ruhaneműk kiváló minőséget képviselnek, az Adidas minden részletre kiterjedően gyártja termékeit,így azok megfelelnek az aktuális divatnak és a kényelmes viseletnek egyaránt.
Áruházunk széles választékát kínálja az eredeti Chelsea-Adidas termékeknek, és a klub relikviái mellett külön alkategóriában megtalálod a textil termékeit is, mellyel különlegessé varázsolhatod szobád. Tekintsd meg termékeinket  és légy hűséges szurkolója a Chelsea csapatának.

Liverpool

A Liverpool Football Club 1892-ben alapított angol labdarúgócsapat, amelynek  beceneve:  "A Vörösök". Az Angol bajnokság második legsikeresebb klubja 18 bajnoki címmel. Legnagyobb riválisuk az Everton FC, akiknek szintén Liverpoolban van a székhelye,a városi derby-t hívják a Mersey parti rangadónak. A football világ talán legemlékezetesebb és legdrámaiabb meccsét játszva: (2005-ben a Liverpool 3–0-ról felállva, büntetőpárbajban legyőzte az Milant, így nyerte meg története ötödik Bajnokok Ligája győzelmét Isztambulban). A Liverpool történelmében szomorú emlék a Heysel stadionban történtek vagy a Hillsborough-tragédia,de a klub erejét jól jelzi,hogy mindkét esemény emlékét a mai napig őrzik és méltóképp állnak  emléket előtte.A Liverpool stadionja az Anfield Road, melyben minden mérkőzés előtt felcsendül a csapat legendás himnusza, a "You Never Walk Alone" . A szurkolók híresek kitartásukról, az Anfielden teremtett hangulatot a semlegesek, de még az ellenfelek is elismerik.  Rengeteg emblematikus játékos nevelkedett ebben a klubban, a leghíresebb játékosuk egyértelműen Steven Gerrard, de ide lehet venni Jamie Carraghert, vagy akár Michael Owent is.Az egyesület a tavalyi ében bővítette stadionja férőhelyét immáron közel 54.000-ember szurkolhat a hazaiak győzelméért.

Manchester United

A Manchester United elődjét a Newton Heath-t 1878-ban egy vasúttársaság dolgozói alapították meg és kezdetben a sárga-zöld volt a csapat színe. Anyagi problémák miatt az egyesületet 1902-ben megvásárolták és ekkor lett a neve  Manchestr United. A csapat az 50-es években már sikert sikerre halmozott, ám jött a Müncheni légi katasztrófa ami óriási törést okozott az egyesület életében.A klub erejét bizonyítja, hogy úrrá lett a problémákon és Matt Busby irányításával újjá formálta a csapatot.A klub aranykorszaka mindenképp Sir Alex Ferguson munkájához köthető, irányítása alatt az egyesület a szigetország és a világ egyik legnagyobb klubja lett, sok százmilliós szimpatizánssal akik óriási bevételeket hoznak a klubnak.évről –évre.A Manchester United hivatalos beszállítója az Adidas, mely elképesztő 750- £ milliós szerződést kötött tíz évre az egyesülettel.Áruházunkban megtalálja a Vörös Ördögök teljes kínálatát az eredetii meztől az iskolatáskákig sok minden szerepel választékunkban.

Manchester City

A csapat az elmúlt években méltó kihívója lett a tradicionális nagy Angol kluboknak mint az Arsenal,a Chelsea ,az United és a Liverpool.Sikerült a klubhoz csábítani a Spanyol sikeredzőt Pep Guardiolát aki már Barcelonában és Münchenben is letette a névjegyét.A klub vezetői a befektetett horribilis összegekért cserébe elvárja a csapattól a rég áhított Bajnokok ligája győzelmet.

Everton

Az Everton Football Club egy 1878-ban alapított  futballcsapat Liverpoolban. Jelenleg a Premier League-ben szerepel a csapat és története során több szezont töltött az élvonalban, mint bármely másik angol klub. Az öt legsikeresebb angol csapat között tartják őket számon, mivel kilencszer megnyerték a bajnokságot, ötször az FA Kupát, egyszer pedig a Kupagyőztesek Európai kupáját. Legutóbb 1995-ben nyertek meg az FA Kupát. Az Everton 1878-ban alakult, legnagyobb riválisa a város másik  csapata, a Liverpool. Összecsapásaikat Mersey parti rangadóként emlegetik, különleges atmoszférájának köszönhetően Anglia egyik legnagyobb rangadójának számít.

West Ham United

West Ham United FC egy angol labdarúgó klub a kelet-londoni.A klub 1895-ben alapították, mint Thames Ironworks FC. 1900-ban anyagi problémák miatt a klub megváltoztatta nevét és lett a mára már közismert West Ham United. A kalapácsos klub elköltözött a kultikussá vált stadionjából a félelmetes hangulatú Upton Parkból és hazai mérkőzéseit a 60.000-es Olimpiai stadionban játssza a 2016/17-es szezontól.
West Ham United elsősorban utánpótlás képző klub több kiemelkedő labdarugó is nevelkedett akadémiákon,például Frank Lampard, Joe Cole és Rio Ferdinand.
A kalapácsok, a színek sötét piros és világoskék. A ruházati támogatója a brit sport márka Umbro. A főszponzor, amely díszíti az első a verseny ing és edzés ruhák, Betway online szerencsejáték cég. A csapat a 2016-17-es szezontól lecserélte az 1903-tóll használt címerét és minden termék az új logóval van ellátva,ahol hangsúlyosabb szerepet kapott a West Ham klasszikussá vált védjegye a kalapács.