Webáruházunkban kizárólag eredeti, licenszes termékek kaphatók!

Minden vásárlás utánvétellel történik, kivéve ha vásárló előre jelzi utalási szándékát. Ez utóbbi a kisebb összegű rendeléseknél célszerű.

Szállítási információk:

- A termékek sokszínűsége és a szezononkénti váltások miatt, az értékesítés nem csak raktárkészletről történik ! Ezért a termékek nagy részénél, a szállítási határidő 6-8-munkanap alatt történik. Kiemelt időszakokban (labdarúgó világbajnokság, Európa bajnokság, karácsony, húsvét és a feliratozott mezeknél) a szállítások hosszabb ideig is eltarthatnak, ilyenkor célszerű telefonon vagy e-mailen egyeztetni az ügyfélszolgálattal, az árú lehetséges érkezéséről.

- Ha a kiválasztandó termék, illetve a méret megtalálható a 24-48-h órás szállítással”elnevezésű dobozban, és azt zöld színű felirat is jelzi, akkor a munkanapokon 14-h-ig leadott rendeléseiket másnapra kiszállítjuk.

Amennyiben méret illetve készlethiány jellegű probléma merülne fel, azt öt munkanap alatt jelezzük megrendelőinknek.

-A Brexit és azt követő vámeljárások miatt a kiszállításban hosszabb határidő várható, amenyiben sürgős a rendelés, célszerű az ügyfélszolgálattal rendelés leadása előtt telefonon egyeztetni

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Házhoz szállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat és a Magyar Posta teljesíti. A csomag felvételekor, értesítő email megy a megrendelőnek a termék elindulásáról és a másnapi szállításról. A GLS futárszolgálat kiszállítása napján SMS vagy e-mailes tájékoztatást küld megadott elérhetőségekre, amiben megjelöli a kézbesítés 3 órás időintervallumát. A kiszállítással kapcsolatban bővebb információkról hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között, a +36 1 802 0265 telefonszámon érdeklődhet a megrendelő nevének ,címének megadása után.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Házhoz szállítás díjszabás

GLS szállítási díj: 1.890.- / csomag

A Magyar Postával történő szállítás esetén kizárólag ajánlott küldeményként küldünk csomagot! Amennyiben ezt a szállítási módot választotta, rendelése után felvesszük Önnel a kapcsolatot a pontos szállítási költség egyeztetése miatt.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.