West Ham United FC egy angol labdarúgó klub a kelet-londoni.A klub 1895-ben alapították, mint Thames Ironworks FC. 1900-ban anyagi problémák miatt a klub megváltoztatta nevét és lett a mára már közismert West Ham United. A kalapácsos klub elköltözött a kultikussá vált stadionjából a félelmetes hangulatú Upton Parkból és hazai mérkőzéseit a 60.00...

West Ham United FC egy angol labdarúgó klub a kelet-londoni.A klub 1895-ben alapították, mint Thames Ironworks FC. 1900-ban anyagi problémák miatt a klub megváltoztatta nevét és lett a mára már közismert West Ham United. A kalapácsos klub elköltözött a kultikussá vált stadionjából a félelmetes hangulatú Upton Parkból és hazai mérkőzéseit a 60.000-es Olimpiai stadionban játssza a 2016/17-es szezontól.
West Ham United elsősorban utánpótlás képző klub több kiemelkedő labdarugó is nevelkedett akadémiákon,például Frank Lampard, Joe Cole és Rio Ferdinand.
A kalapácsok, a színek sötét piros és világoskék. A ruházati támogatója a brit sport márka Umbro. A főszponzor, amely díszíti az első a verseny ing és edzés ruhák, Betway online szerencsejáték cég. A csapat a 2016-17-es szezontól lecserélte az 1903-tóll használt címerét és minden termék az új logóval van ellátva,ahol hangsúlyosabb szerepet kapott a West Ham klasszikussá vált védjegye a kalapács.

Bővebben

West Ham United 

Ebben a kategóriában nincs termék

Alkategóriák