Az Arsenal futball klubot, becenevén az ágyúsokat, 1886-ban alapították egy lőszergyári dolgozói. A munkások csapatot alapítottak és klub elindult a dicsőség útján.A 30-as évek elején az egyesület sorra nyeri a bajnokságokat és a különböző trófeákat, meghódítva ezzel Észak London jelentős részét. A klub másodk aranykora mindenképp Arsène Wenger ...

Az Arsenal futball klubot, becenevén az ágyúsokat, 1886-ban alapították egy lőszergyári dolgozói. A munkások csapatot alapítottak és klub elindult a dicsőség útján.A 30-as évek elején az egyesület sorra nyeri a bajnokságokat és a különböző trófeákat, meghódítva ezzel Észak London jelentős részét. A klub másodk aranykora mindenképp Arsène Wenger érkezéséhet köthető,hiszen az edző kialakított egy nagyszerű keretet, és egy olyan játékstílust amivel elkápráztatta egész Angliát, de legfőképp a Highbury, később az Emirates stadion lelkes közönségét. Az egyesület mindig rendelkezett egyéniségekkel, legfőképp a 90-es évek csapatára emlékszünk vissza szívesen,ahol többek közt Thierry Henry, Dennis Bergkam, Patrick Vieira, Robert Pires,vagy a klub ikon Tony Adams játszott.Később az egyesület új stadion építkezésébe kezdett, aminek költségei jelentősen visszavetették az klub költségvetését és el-el maradoztak a megszokott sikerek. Az Emirates  2006 nyarán nyitotta meg kapuit ,és ezzel a korszerű és modern stadionnal a klub előre vetítette a fényes jövőjét,hiszen hétről hétre telt ház előtt játszik a csapat. Mára a klub, elsősorban részvényesei és befektetői révén konszolidálódott, és újra harcban áll a Premiere League megnyerésért járó trófeáért.

Bővebben

Arsenal 

Ebben a kategóriában nincs termék

Alkategóriák

Arsenal Mez

Arsenal klasszikus hazai mezek, vendég és kupa mezek széles választékban elérhető árakon. A termékek 100 % polyester gyártásúak, technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából. Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosítanak még a legkimerítőbb edzések során is.

Arsenal Ruházat

Arsenal -Puma ruhaneműk, melyek sportolásra és utcai viseletre is kiválóan alkalmasak. A termékek sportosan elegáns megjelenést biztosítanak mindennapokra is. A ruhaneműk általában 100 % polyester modern gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosítanak, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából. Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosítanak bármelyik évszakban még a legkimerítőbb edzések során is. 

Arsenal Textil

Arsenal textil termékek széles válaszékban.
Ágyneműhuzatok, törölközők, ágytakarók, függönyök és egyéb kiegészítők,melyekről visszaköszön a legendás ágyús címer. Dobd fel szobádat  csapatod címerével ellátott termékekkel, ezzel is támogatva kedvenc egyesületed. Rendelj Arsenal termékeket, legyen a környezeted igazán hangulatos!

Arsenal Ajándéktárgy

Arsenal ajándéktárgyak, táskák,bögrék ,sálak,széles választékban elérhetőek.Támogasd kedvenc csapatodat Arsenal címerrel ellátott termékekkel legyen szó otthoni vagy akár munkahelyre szánt ajándéktárgyakkal.Nézzen szét nálunk, folyamatosan bővülő kínálatunkban biztosan megtalálja kedvenc csapata az ágyúsok egy-egy termékét.