A Real Madrid méltán a világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb klubja.A galaktikusok  történelmük során 32-alkalommal emelték magasba a Spanyol bajnoki címért járó trófeát,19-szer voltak kupagyőztesek és 10-szer elhódították a Bajnok ligáját vagy korábbi nevén a Bajnokcsapatok európai kupáját.A blancóknak több aranykorszakuk volt, elég ha meg...

A Real Madrid méltán a világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb klubja.A galaktikusok  történelmük során 32-alkalommal emelték magasba a Spanyol bajnoki címért járó trófeát,19-szer voltak kupagyőztesek és 10-szer elhódították a Bajnok ligáját vagy korábbi nevén a Bajnokcsapatok európai kupáját.A blancóknak több aranykorszakuk volt, elég ha megemlítjük az Alfredo Di Stéfano és Puskás fémjelezte kiváló csapatot mely sorozatban szállította a serlegeket .Érdekesség,hogy ebben az időszkban maradt az egyesületen a királyi jelző.A 80-as években is kiváló csapata volt a Real Madridnak hiszen ekkor játszott a csapatban a keselyű becenévre hallgató Emilio Butragueño, a Mexikói Hugo Sanchez.A 90-es évek végén őrült költekezésbe kezdett az egyesület, hiszen sikerült a klubhoz csábítani Luis Figót, a jelenlegi edzőt Zinédine  Zidane-t,  a Brazi labdazsonglőrt Ronaldót később Roberto Carlos és David Beckham is fehér mezt húzott.Bár a becenevük galatikusok lettek a várt eredmények elmaradtak és az akkori költekezést állítólag ma is törleszti az egyesület.A következő években elmaradoztak a sikerek és a klub élére ismételten Florentino Pérez került aki ismét komoly építkezésbe kezdett.Madridba tette át a székhelyét Cristiano Ronaldo, Kaká. és a Fracia Benzemá is és elkezdődött a klub egyik legsikeresebb időszaka ami a mai napig is tart.

Bővebben

Real Madrid 

Ebben a kategóriában nincs termék

Alkategóriák

Real Madrid Mez

Az eladási statisztikákat a Real Madrid mezei és kiegészítői vezetik szerte a világon.A Real Madrid mezek és ruhaneműk kiváló minőséget képviselnek, az Adidas minden apró részletre figyelve gyártja termékeit, így azok megfelelnek az aktuális divatnak és a kényelmes viseletnek egyaránt.

Real Madrid Ruházat

Real Madrid  ruhaneműk kiváló minőséget képviselnek, hiszen az Adidas minden apró részletre figyelve gyártja termékeit,így azok megfelelnek az aktuális divatnak és a kényelmes viseletnek egyaránt.
Áruházunk az egyik legszélesebb választékát kínálja a hivatalos Real Madrid Adidas termékeknek, és a klub ajándéktárgyainak, emellett külön kategóriában az ágyneműhuzatok, törölközők is elérhetőek online kereskedésünkben.

Real Madrid Textil

Real Madrid ágyneműhuzatok, mely kitűnő választás egy Real Madrid szurkolónak Kiváló minőségű, így igazán kényelmessé teszi pihenésünket. Dobd fel szobádat a kedvenc csapatod címerével ellátott termékekkel! Legyen a környezeted igazán hangulatos!

 

Real Madrid Ajándéktárgy

Kínálatunkban rengeteg  kiegészítőt találsz otthoni, iskolai,vagy akár irodai használatra. Nézd át  Real Madrid  termékeinket  és légy hűséges szurkolója a blancók csapatának.