Vásárlási garancia

Garancia:

A vásárlástól számított 14 napon belül termékeinkre cseregaranciát biztosítunk. A termékeket csak eredeti csomagolásban, sérülésmentes állapotban a számla visszaküldése mellett cserélünk vissza. Használt, mosott terméket semmilyen körülmények között nem veszünk vissza. A visszaküldés kizárólag postai, vagy futárszolgálat  útján történik, melynek visszaküldés díja mindig a Vevőt terheli, utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni!

A rossz méretű vagy elállási jogként visszaküldésre szánt márkavédett termékeket (Adidas,Puma ,Nike ) minden esetben kérnénk, az eredeti vonalkódos nylon tasakba visszacsomagolni  szíveskedjenek. Ezt követően egy borítékba/dobozba beletenni és úgy visszaküldeni címünkre.

Címünk:2000.Szentendre.Nap u.52/4

Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem áll módunkban átvenni.

Ha cserére nincs lehetőség, a vásárló választása szerint a termék visszaszolgáltatásával egyidejűleg a, a számla sztornózása megtörténik és megkezdjük a termék visszautalásának ügyintézését vagy a vételár különbözet elszámolása mellett más típusú terméket biztosítunk részére.

Pénzvisszafizetés:

A bármilyen jogos okból kifolyólag (értékkülönbözet, termékhiány, elállás, stb) történő pénzvisszafizetés csak és kizárólag banki átutalással történik, melyet 15 munkanapon belül köteles az áruház üzemeltetője kiegyenlíteni. Abban az esetben, ha a vásárlónak ez a pénz visszafizetési mód nem felel meg, a felmerülő egyéb költségek a visszafizetendő összegből kerülnek levonásra.