Anglia Edző Póló 2018/19

Anglia Edző Póló 2018/19

Új termék

Anglia 2018/19 Edző Póló

Anyaga:

70 %-pamut és 30% - polyester  melyet úgy terveztek,hogy a belső anyaga segítse  a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében kevert anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének intenzív igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

14 990 Ft‎

Színesítsd ruhatárad és válaszd te is az angol válogatott fehér, piros-kék mintázatú, nemzeti logóval ellátott, nike edző pólóját. A termék tökéletes választás lehet a szabadtéri munkavégzéshez és a beltéri használathoz is, de remek kiegészítője lehet a szurkolói összejöveteleknek és meccsnézéseknek. Jó légáteresztő képességgel bír, így nem izzadunk bele olyan könnyen, így a nyári melegben is bátran viselhetjük. Ha szeretnéd meglepni vele szeretteidet, akkor vásárold meg még ma!

A termék a 2018-19-es Nike kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Az együttest úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.

A termék főbb jellemzői:

-Hivatalos,2018-19-es eredeti Nike termék
-Varrott Nike logó
-Hímzett klub címer
-Anglia edzőpóló fehér színben

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Angol szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a válogatottat. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, nyitott részeken hálós kialakitású mely hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a póló szárazon tart és kényelmes viseletet biztosít.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Angol válogatott Szabadidő 2013/14-es

Angol válogatott Szabadidő 2013/14-es

Angol válogatott 2013-14-es Szabadidőruha

Anyaga:100%-polyester

Kiváló minőség,eredeti termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában