Anglia Póló 2018/19 (fehér)

Anglia Póló 2018/19 (fehér)

Új termék

Anglia fehér póló 2018-2019

Anyaga:100%-pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

9 990 Ft‎

Ha az angol válogatott a kedvenced, de még nem találtad meg a hozzád illő felsőt, amiben megtekintheted és végig izgulhatod az alakulat mérkőzéseit, akkor a fehér, nike póló lehet számodra a megfelelő választás. Bátran felveheted ezt iskolába, vagy akár munkába is. Kényelmes, valamint jó légáteresztő képessége miatt a nyári kánikulában is bátran hordhatjuk. Hatalmas meglepetést okozhatunk vele egy – egy születésnapon, esetleg névnapon.

A piros alapú felső kialakítása miatt megnyugtató kényelemérzetet ad, kiváló szellőzésének köszönhetően pedig a nyári melegben is tökéletesen hordható. Ez a termék elengedhetetlen kelléke a meccsnézéseknek is egy kivetítő előtt. 

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Angol szurkoló részére, hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottatt. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

A termék főbb jellemzői:

-Anglia 2018-19-es poló fehér színben
-Hivatalos Nike termék
-Puha anyag a maximális kényelemért
-Vasalt ENGLAND felirat

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Angol válogatott Szabadidő 2013/14-es

Angol válogatott Szabadidő 2013/14-es

Angol válogatott 2013-14-es Szabadidőruha

Anyaga:100%-polyester

Kiváló minőség,eredeti termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában