Anglia Edző pulóver 2018/19

Anglia Edző pulóver 2018/19

Új termék

Anglia pulóver 2018/19 (Edző)

Anyaga:

100% polyester Dri-FIT technológiával gyártott termék, mely kitünő hőmérséklet szabályzó,így kényelmes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

21 990 Ft‎

Ha fanatikus rajongója vagy az angol nemzeti 11-nek, akkor nem hiányozhat a gyűjteményedből a válogatott hivatalos, fekete, nike, 3/4 cipzáros edző pulóvere, amelyet előszerettel viselnek a játékosok is a hidegebb időkben. Rendkívül jó hőtartó képessége miatt a szelesebb napokon is kellemes melegérzetet biztosít. Remek kiegészítője lehet ez a benti tréningeknek is, de közös szurkolói összejöveteleknek és meccsnézéseknek is közkedvelt darabja ez. Vásárold meg még ma!

A termék főbb jellemzői:
 
-Anglia edző pulóver
-Hivatalos 2018-19-es Nike termék, Dri-FIT anyagból
-Varrott Nike logó
-Hímzett klub címer

Ez a pulóver kitünő ajándék lehet minden Angol szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a válogatottat. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a szigetországi kedvenceknek.

A pulóver teljes mértékben környezetbarát, mivel az Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Angol válogatott Szabadidő 2013/14-es

Angol válogatott Szabadidő 2013/14-es

Angol válogatott 2013-14-es Szabadidőruha

Anyaga:100%-polyester

Kiváló minőség,eredeti termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában