Anglia pulóver 2018/19

Anglia pulóver 2018/19

Új termék

Anglia pulóver 2018/19-es

Anyaga:

100% polyester Dri-FIT technológiával gyártott termék, mely kitünő hőmérséklet szabályzó,így kényelmes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

21 990 Ft‎

Ugyan a hidegebb időknek már vége, nem árt felkészülni a következő lehűlésre. Ha frissíteni szeretnéd ruhatáradat, akkor figyelmedbe ajánljuk a szürke, nike, nemzeti logóval ellátott belebújós angol pulóvert, ami a szigetországi szurkolók nagy kedvence. Sok emberen láthatjuk ezt a terméket a mérkőzéseken. Egy farmerrel kiegészítve rendkívül sport viseletet biztosíthat, és megállja a helyét az iskolában és a munkában is. Ajándékként is kiváló lehet egy születésnapra vagy karácsonyra.

A termék főbb jellemzői:
 
-Anglia pulóver, szürke színben 
-Hivatalos 2018-19-es Nike termék, Dri-FIT anyagból
-Varrott nemzeti logo
-Varrott nike címer

Ez a pulóver kitünő ajándék lehet minden Angol szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. Siess, rendeld meg minnél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a szigetországi kedvenceknek.

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Angol válogatott Szabadidő 2013/14-es

Angol válogatott Szabadidő 2013/14-es

Angol válogatott 2013-14-es Szabadidőruha

Anyaga:100%-polyester

Kiváló minőség,eredeti termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában