Anglia Póló 2018/19 (galléros)

Anglia Póló 2018/19 (félgalléros)

Új termék

Angol válogatott félgalléros póló 2018/19

Anyaga:100%-pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

14 990 Ft‎

Tedd színesebbé a ruhatáradat az angol válogatott szürke, nike, fél galléros pólójával, amely a hétköznapokon is elegáns viseletet biztosít. Ezt a felsőt viselik az alakulat játékosai is a különböző sajtó eseményeken, interjúkon, de még a mérkőzések előtti utazásokon is. Kényelmes, jó légáteresztő képességgel bír, így a nyári kánikulában is bátran választhatjuk. Remek kiegészítője ez a meccsnézéseknek, szurkolói összejöveteleknek, de tökéletes ajándék lehet születésnapra vagy akár névnapra is barátaink számára.

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.


A termék főbb jellemzői:

-Anglia 2018-19-es félgalléros fehér színben
-Hivatalos Nike termék
-Varrott Nike logó
-Puha anyag a maximális kényelemért
-Hímzett klub címer

Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. .Ez a termék kitünő ajándék lehet minden Angol szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Angol válogatott Szabadidő 2013/14-es

Angol válogatott Szabadidő 2013/14-es

Angol válogatott 2013-14-es Szabadidőruha

Anyaga:100%-polyester

Kiváló minőség,eredeti termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában