Anglia Edző Póló 2018/19 (Fekete)

Anglia Edző Póló 2018/19 (Fekete)

Új termék

Anglia 2018/19 Edző Póló

Anyaga:

70 %-pamut és 30% - polyester  melyet úgy terveztek,hogy a belső anyaga segítse  a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében kevert anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének intenzív igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

14 990 Ft‎

Legyél te a legeredetibb szurkoló a 2018-as világbajnokság alatt. Vásárold meg az angol válogatott fekete, nike, nemzeti logóval ellátott edzőpólóját. Ha szeretnéd te is magad Harry Kane, Jamie Vardy, Joe Hart, Marcus Rashford, Jack Wilshere vagy éppen Raheem Sterling csapattársának tekinteni, akkor vedd meg még ma! Remek kiegészítője ugyanis ez a szurkolói összejöveteleknek és meccsnézéseknek is. Az utcán is bátran hordhatod, mivel anyaga miatt jó légáteresztő képességgel bír, így a melegebb időben sem izzadhatsz bele annyira.

A termék a 2018-19-es Nike kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Az együttest úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Angol szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a válogatottat. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, nyitott részeken hálós kialakitású mely hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a póló szárazon tart és kényelmes viseletet biztosít.

A termék főbb jellemzői:

-Hivatalos,2018-19-es eredeti Nike termék
-Varrott Nike logó
-Hímzett klub címer
-Anglia edzőpóló fekete színben

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Angol válogatott Szabadidő 2013/14-es

Angol válogatott Szabadidő 2013/14-es

Angol válogatott 2013-14-es Szabadidőruha

Anyaga:100%-polyester

Kiváló minőség,eredeti termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában