Anglia vendég short 2018/19

Anglia vendég short 2018/19

Új termék

Angol válogatott short 2018/19 vendég széria

Anyaga: DryCELL technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes a belső háló pedig könnyedebbé teszi a levegő szabad áramlását.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

10 990 Ft‎

Az angol válogatott Belgium után a csoport második helyén lépett tovább a 2018-as Világbajnokságon, ahol majd Kolumbia legjobbjait verte ki a hétvégén pedig könnyed játékkal került a legjobb négy közé, miután kiejtette Svédország legjobbjait.A csapat sok gólt szerzett a csoportkörben, amit a szigetországi alakulat főként Harry Kanenek köszönhet, aki 5 alkalommal zörgette meg eddig az ellenfelek hálóit. A csapat szurkolói joggal reménykedhetnek abban, hogy a gárda sikerrel veszi a következő akadályt, és Horvátország legyőzésével újra vb döntőre készülhet Ha te is nekik drukkolsz, akkor válaszd a hivatalos piros, nike és válogatott logóval ellátott shortot amelyben végig izgulhatod a következő mérkőzéseket. Ne maradj le róla, rendeld meg még ma! A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

A termék főbb jellemzői:

-Angol válogatott 2018/19-vendég short

-Hivatalos eredeti Nike termék

-Kényelmes viselet derék résznél húzózsinórral könnyedén méretre állítható

-Klasszikus fehér szín anyagában,szőtt vékony csíkokkal

-Varrott Nike logó

-Hímzett szövetségi címer

 

Anglia válogatott vendég short melyet büszkén viselhetsz bárhol , hisz az Angol válogatott majd minden tornán az esélyesek szerepét tölti be,és ennek próbál megfelelni.Már csak az Angol válogatott shortja hiányzik a teljes felszerelésedhez? Ha igen, akkor vásárold meg még ma ezt a terméket azért, hogy a játékosok által is hordott rövidnadrágban szurkolhasd végig a világbajnokság találkozóit.



Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Gyerek 2014-15 Anglia -Válogatott VB Hazai mez

Gyerek 2014-15 Anglia -Válogatott VB Hazai mez

Angol Válogatott 2014-15 VB-gyerek mez.

Anyaga:Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában