Angol mez 2022/23 (vendég)

Angol mez 2022/23 (vendég)

Új termék

Angol válogatott vendég mez 2022/23

Anyaga:

DryFit technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

32 990 Ft‎

Gareth Southgate együttese remekül kezdte a 2022-es Qatari világbajnokságot, ugyanis a csoport nyitómérkőzésén 6 – 2-es győzelmet arattak az iráni válogatott ellen. A csoport másik mérkőzésén Wales és az Egyesült Államok 1-1-es döntetlent értek el egymással, így nagy lépést tettek az angolok az egyenes kieséses szakaszba jutáshoz. Igaz, hogy a másik két találkozó még kemény feladat lesz az alakulat számára. Ha szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet a játékosok, köztük Harry Kane, Bukayo Saka, vagy éppen Harry Maguire is viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros színű, nike logóval és nemzeti címerrel ellátott vendég mezt. Lepd meg ezzel a felsővel ismerőseidet és családtagjaidat születésnapjukon vagy a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával. Siess, ne maradj le róla. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes, jó légáteresztő, így nem izzadunk bele olyan könnyedén.

A termék főbb jellemzői:

-  Angol válogatott 2022-23 vendég mez

- Hivatalos eredeti Nike termék

- Galléros kialakítás

- Piros szín, kék kiegészítésekkel

- Varrott Nike logó

- Hímzett szövetségi címer

 

Anglia válogatott hazai mez, melyet büszkén viselhetsz bárhol , hisz az Angol válogatott majd minden tornán az esélyesek szerepét tölti be,  és ennek próbál megfelelni. Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden angol szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Gyerek 2014-15 Anglia -Válogatott VB Hazai mez

Gyerek 2014-15 Anglia -Válogatott VB Hazai mez

Angol Válogatott 2014-15 VB-gyerek mez.

Anyaga:Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában