Anglia mez 2018/19

Angol mez 2018/19 (Hazai)

Új termék

Angol válogatott hazai mez 2018/19 

Anyaga:

DryFit technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

23 990 Ft‎

Ha nem csak a Premier League rajongója vagy, de fanatikusan szurkolsz az angol nemzeti válogatottnak is, akkor nem kerülheti el a figyelmedet a csapat 2018/19-es fehér, hazai, nike logóval és címerrel ellátott mezét. Ebben fog pályára lépni Harry Kane, Daniel Sturridge, Raheem Sterling vagy Adam Lallana. Kialakításának és anyagának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, így a nyári melegben sem tudunk könnyen beleizzadni. Tökéletes kiegészítője lehet a közös meccsnézéseknek, de edzésekhez is kiváló.

A termék főbb jellemzői:

-Angol válogatott 2018/19-hazai mez

-Hivatalos eredeti Nike termék

-Kerek nyakú kialakítás

-Klasszikus fehér szín,fekete kiegészítésekkel

-Varrott Nike logó

-Hímzett szövetségi címer

 

Anglia válogatott hazai mez, melyet büszkén viselhetsz bárhol , hisz az Angol válogatott majd minden tornán az esélyesek szerepét tölti be,és ennek próbál megfelelni.Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden angol szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Gyerek 2014-15 Anglia -Válogatott VB Hazai mez

Gyerek 2014-15 Anglia -Válogatott VB Hazai mez

Angol Válogatott 2014-15 VB-gyerek mez.

Anyaga:Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában